Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Jdeme na jarní návštěvu

Jak se bydlí podle Marie Flanigan
Světlý a útulný byt pro mladý pár
Jdeme na jarní návštěvu
Přidat do stylu

Jaro ve skandinávském interiéru

Skandinávské interiéry jsou, jak je známo, hlavně o bílých a šedých tónech. Jak ale do takového interiéru vnést jaro? Podívejte se spolu s námi na tento překrásný byt, který je obohacen o nenápadné jarní dekorace.

Příjemný šedý interiér s tmavou dřevěnou podlahou se nechal svést modro-zelenými doplňky. Úžasná taburetka je v souladu se skleněnými doplňky na konferenčním stolku. Obývacímu pokoji nemůže chybět ani řezaná květina ve váze, kterou majitelé umístili na patinovanou komodu ve vintage stylu. Ta dodává celému interiéru kouzelnou atmosféru.

Jestliže chcete ve svém interiéru probudit jaro, zaměřte se na květiny. Interiér pak působí svěže, čistě a provoní celý byt.

Antracitová barva textilií do tohoto typu obývacího pokoje přímo zapadá. Perfektně se hodí ke světle natřeným zdím a zeleným doplňkům. Bílá patinovaná komoda je naprosto úchvatným kouskem nábytku v celém interiéru.

Kuchyňská linka má překrásnou olivovou barvu, která společně s bíle natřenou podlahou a vintage doplňky vypadá přímo úchvatně.

Z kuchyně je zřetelný průchod do chodby. Takový kousek interiéru je velmi výjimečný. Designéři se rozhodli pro použití tapety s rostlinným motivem. Perfektně ladí s bílými doplňky a působí svěže. 

Chodba - krásná, světlá a svěží. Jedním slovem - dokonalá!

Rostlinné motivy se objevují také v ložici. Tentokrát jsou ale v jemnějších, tlumenějších a přírodnějších tónech. Tapetu doplňují textilie šedé barvy a krásná struktura ebenového dřeva. Nezapomínejte na květiny, ty jsou v tomto období nejdůležitějším doplňkem.

 

Kam dál?

Půvab šedého interiéru

Cihlová zeď a kožený gauč



Diskuze

Články

 

Vychytaný stylový byt

Elegantní moderna v malém bytě

 

Továrna na bydlení

Krásné bydlení v bílé barvě s etno a industriálními prvky

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)