Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Style At Home   www
Na seznam kategorie

V hlavní roli IKEA!

2+1 v šedozelené
Jak se bydlí v Helsinkách
V hlavní roli IKEA!
Přidat do stylu

IKEA je fenomén

IKEA styl je fenomén! Ví to i Tara Ballantyne - editorka a stylistka časopisu Style at Home.Tara žila dva roky ve Skandinávii a tak není divu, že moderní a přírodní styl tohoto fenomenálního řetězce přirostl k srdci i jí. Podívejte se na finančně nenáročné ložnice, jídelny i obýváky, které kombinují nábytek a doplňky IKEA s rukopisem skandinávské designérky.

Tara využila své kreativity, když přemalovala prádelník své babičky a použila ho jako příborník ve své jídelně. Levný nábytek byl opatřen ochranným lakem, stářím zničený svícen byl přemalován šedým nátěrem a dubový podstavec také dostal zbrusu nový bílý plášť. Dominantou jídelny je jemný proutěný lustr.

Kuchyňský kout je vybaven základní řadou skříněk a levnou pracovní deskou, která imituje leštěný mramor.

Tařin styl je moderní, čistý, ale zároveň funkční. V obývacím pokoji vynikají jedinečné bytové doplňky - všimněte si nádherných minimalistických hodin a dřevěné stolní lampy. Výjimečnými kousky nábytku jsou dřevěné odkládací stolky, jelikož se jedná o zbytky elektrického sloupu.

Nejlevnější postel? Rozhodně ta z dřevěných palet! I tak se dá vytvořit stylová ložnice z levného materiálu. Kožešinový kobereček dodává příjemnější atmosféru podlaze z OSB desek. Super levný nápad, co myslíte?

Ikea všude, kam se podíváte. Funkční stoličku můžete využít nejen jako stylový botník, ale také jako další odkládací prostor. Inspirací vám může být i bílý multifunkční věšák.

 

Kam dál?

Bydlení s kuchyní Bodbyn od IKEA

Hurá do švédského lesa

Skandinávská kuchyně v šedé a žluté



Diskuze

Články

 

Romantická Francie ve stylu blešího trhu

Objevte kouzlo interiéru v romantickém stylu

 

Dřevo a mramor v klasické kuchyni

Atraktivní a elegantní provedení klasické kuchyně

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)