Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Drama ve skandinávském interiéru

Avantgardní baldachýn v ložnici
Jak se bydlí podle Marie Flanigan
Drama ve skandinávském interiéru
Přidat do stylu

Drama ve skandinávském interiéru

Pojďte s námi na návštěvu do úžasného skandinávského interiéru, kde panuje nádherná souhra materiálů, přírodních barev, bílé a černé. Vznikají zde dva neobvyklé, přesto k sobě pasující póly. Na jedné straně dramatická scéna v podobě černé barvy zdí, a na té druhé, jemná a precizní štuková výzdoba lemující bílý strop. Inspirujte se!

Dřevěná podlaha v přírodním tónu je perfektní součástí jedinečného trojúhelníku - černé zdi, bílého stropu a samotné podlahy. Příjemným materiálem se mohou pyšnit lůžkoviny a textil doplňků. Len do tohoto typu interiéru jednoduše sedne a vytváří domácí atmosféru. Naprostým skvostem tohoto malého bytu se stává precizní štuková výzdoba.

V tomto interiéru také vynikají překrásné antik dekorace. Zrcadlo s patinovaným rámem perfektně ladí s pudrovou stojací lampou stejného charakteru. 

Obývací pokoj je součástí ložnice. Koženou pohovku doplňuje antracitový koberec s jemnými třásněmi a konferenční stolek, který se svým charakterem řadí spíše mezi antik kousky.

Černo-bílé fotografie místo klasického obrazu? Proč ne! Kontrast mezi fotkou a tmavou zdí je přímo úchvatný. 

Ustupující drama je patrné v kuchyni. Přestože zde vyniká výrazná černá kuchyňská linka a jídelní souprava, odlehčení dekorem je v této místnosti zřetelné. Tapeta s motivy květin je velmi příjemná, ale za zmínku stojí hlavně stylový drátěný lustr s ptáčky.

Měděné doplňky a dekorace se ve skandinávském interiéru opravdu nezapřou. Součástí kuchyně je i bílá lednička značky Smeg, jejíž design je jedním slovem dokonalý.

 

Kam dál?

Pankáč a perfekcionista

Extravagance v Paříži



Diskuze

Články

 

Návštěva v Berlíně

Na návštěvě v malém, jednoduchém a přesto podmanivém bytě v Berlíně

 

Skandinávský sen

Atypický interiér plný hravých tvarů

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)