Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Svane   www
Na seznam kategorie

10 kuchyní - 10 královen skandinávského designu

Jak se bydlí s liškou?
Dokonalost ve Fontainebleau
10 kuchyní - 10 královen skandinávského designu
Přidat do stylu

10 kuchyní - 10 královen skandinávského bydlení

Ať už v kuchyni trávíte spoustu času nebo se v ní jen tak mihnete, faktem zůstává, že kuchyně je nedílnou součástí každého interiéru. Při pořizování nového bydlení nebo při rekonstrukci starého spolkne tato místnost podstatnou část rozpočtu, tak si na ní dejte opravu záležet! A jestli jste ještě nenašli tu správnou inspiraci, pak jsme tu my a našich 10 královen ve skandiávském stylu.

Bílá je jednoznačně barvou čistoty, světla a prostoru, ve skandinávském stylu nesmí nikdy chybět. Bílá bezvadně ladí s jakýmkoliv druhem dřevěného nábytku. Nezáleží na tom, jestli jste se zamilovali do dubu, borovice nebo břízy.

Černá kuchyně vás může překvapit. Působí elegantně a nadčasově.

Absolutně trendy! Kombinace jemného štukování, dřevěných palubek, bílého vestavného panelu, který ukryje vše, co má být skryto, designové osvětlení měděné barvy a černé podlahy to je ta správná volba pro všechny, kdo chtějí být IN.

Nízkonákladové, plně funkční a prakticky jednoduché! Jediným háčkem je betonová stěna - a právě ta za všechno může!. Naše rada: Pokud chcete jít s dobou, nemusíte utratit spoustu peněz za moderní kuchyňské moduly (postačí vám běžně dostupné kuchyně IKEA), ale najděte si šikovného malíře, který ví, jak pracovat s betonovou stěrkou.

Když klasika, tak až do morku kostí. Stylový odsavač par není z nerezu a ani lampičky nad pracovní plochou nejsou zrovna nablýskané. Police s bílým nádobím je stylová a stěna za ní dokonale ukrývá vestavný úložný panel, chytře a nenápadně natřený na bílou barvu.

Velké domy mají výhodu velkého prostoru a kuchyňské ostrůvky mohou být velkorysé. Bezpečná kombinace šedé a bílé barvy se dřevem nabízí prostor k vyniknutí detailu, jakým je třeba červená židle nebo atypický lustr.

Nechcete mít kuchyni v obývacím pokoji a přesto vám nic jiného nezbývá? Předělte ji stěnou s krbem, ale niku na dřevo umístěte do kuchyně. Dřevěná polena budou stylovou a praktickou skandinávskou dekorací.

Šedobílou kombinaci si zamilujete! A když k ní navíc přidáte bylinkové květináče a super trendy lampy z betonu, pak máte vyhráno! Tahle kuchyně se hodí ke každému stylu.

A nakonec ještě jedna šedá kombinace. Tentokrát s tmavou podlahou, kterou si majitelé mohli dovolit díky dostatečně velkému oknu do zahrady, které přináší do prostu potřebné množství světla.

Kam dál?

Kvalitní kuchyně v anglickém stylu



Diskuze

Články

 

Interiér s květinami podle Moniky

Jarní interiér

 

Moderně podle Niny

Letní interiér v moderním stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)