Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: ForInterieur   www
Na seznam kategorie

Malý byt v Sydney

Extravagance v Paříži
2+1 v šedozelené
Malý byt v Sydney
Přidat do stylu

2+1 v přírodním stylu aneb Švédsko v Sydney

Tento malý byt 2+1 se sice nacházi v australském Sydney, ale inspiroval se skandinávským designem. Vznikla tak dokonalá harmonie klidu a přírody, která kombinuje čistou bílou barvu se surovým dřevem.

Dřevo všude, kam se podíváte. Dřevěnou podlahu a obklady doprovází masivní surové římsy. Pokud máte malý byt, využijte pouze minimum funkčního nábytku. V tomto obývacím pokoji dominují pouze dvě výraznější barvy, avšak interiér si zachovává svůj přírodní vzhled.

Naprosto dokonalá souhra dvou barev a materiálů díky které i menší kuchyň působí prostorněji a útulně.

Harmonickou kombinaci minimalistického, přírodního a skandinávského stylu si drží i jídelna, navíc doplněná o kontrastní černou barvu.

Masivní surové římsy jsou dominantní a vyplňují celý strop interiéru.  Aby strop nepůsobil hmotně, zvolili majitelé jednoduché stropní osvětlení v podobě minimalistických žárovek.

Jednoduše harmonická ložnice! Nachází se tu vše, co jsme doposud v celém bytě mohli vidět - kombinaci dřeva, bílé a černé barvy vše v jednoduchém provedení.

 

Kam dál?

V hlavní roli IKEA!

Módní černá v moderním skandinávském interiéru



Diskuze

Články

 

Vše, co ještě nevíte o podlaze

Několik praktických rad jak vhodně vybrat podlahu

 

Armani – luxusní interiér

Prvotřídní krása a kvalita

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)