Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Matthew Brookes  
Na seznam kategorie

Jak bydlí fotograf Matthew Brookes?

Elegantní moderna!
Domov plný barev!
Jak bydlí fotograf Matthew Brookes?
Přidat do stylu

Malý pařížský byt fotografa Matthewa Brookese

Matthew Brookes je známý anglický designér a fotograf. I když se narodil v Anglii a vyrůstal v Jižní Africe a New Yorku, svůj stálý malý byt si zařídil v krásné Paříži. To, že se do Paříže zamiloval, je znát i na stylu jeho bydlení. Pojďte se s námi podívat na byt plný šarmu a černobílých fotografií.

Dřevo, bílá barva a typická francouzská okna. Vysoké stropy s dřevěnými trámy umocňují pocit většího prostoru, což je pro malý byt velké plus. Nábytek i doplňky jsou velmi jednoduché, čisté a hrají v přírodním tónu. O to důležitější jsou autorská díla - nezaměnitelné dokumentární fotografie, které dotváří atmosféru celému bytu umělce.

 

Skvělým tipem pro malé byty je vyvýšené patro, které je především využíváno jako prostor pro spaní a nejinak tomu je i u Matthewa. Praktickým doplňkem malých interiérů s patrem je žebřík a nedílnou součástí fotografa je knihovna.

Dominantou celého pokoje je původní krb. Aby vybavení pokoje nepůsobilo uměle a násilně, rozhodl se Matthew, že interiér vybaví především nábytkem z blešího trhu. K vidění jsou u něho zajímavé dekorace z kamene, kovu a dřeva.

Kuchyň je sice jednoduchá a malá, ale přesto praktická. Čistě bílá působí v kontrastu se surovým materiálem doplňků velmi příjemně.

"Staré kousky" nechybí ani v koupelně. Za bílým závěsem se skrývá jednoduchý sprchový kout, flekaté zrcadlo jistě již mnoho vidělo a kamenné černé umyvadlo ještě mnoho vydrží!

 

Kam dál?

Vintage podle Niny

Jak se bydlí podle Katrine



Diskuze

Články

 

Továrna na bydlení

Krásné bydlení v bílé barvě s etno a industriálními prvky

 

Romantický zahradní domeček

Zrenovujte zahradní chatku nebo domek

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)