Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Amber Interiors   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí v Helsinkách

V hlavní roli IKEA!
Slavná trojka!
Jak se bydlí v Helsinkách
Přidat do stylu

Jak se bydlí v Helsinkách

Skandinávský designér Ole Gripenberg navrhl krásný apartmán, který v sobě kombinuje moderní a skandinávské prvky, jemné barevné tóny a tradiční bílou podlahu. Ačkoli se v celém bytě využívá největšího kontrastu bílé a černé barvy, přesto, a nebo právě proto, působí velmi decentně a elegantně.

Dřevěný konferenční stolek společně s kovovou závěsnou lampou a výrazným kobercem vytváří klasický, příjemný centrální bod pokoje. Sedací nábytek se nese v neutrálních šedých tónech, stejně jako nástěnné obrazy, které doplňují celý interiér.

I z malé ložnice lze vykouzlit světlé a útulné prostředí, do kterého se navíc vejde i dětská postýlka! Stačí se držet osvědčené kombinace minimalismu a skandinávského stylu.

Prosklené dveře jsou bezesporu jedním z nejvýraznějších prvků celého bytu. Nejen, že jsou krásné, ale mají i důležitou praktickou funkci - propouští dostatek světla do vstupní chodby.

Minimalistická moderní jídelna je součástí obývacího pokoje. Díky velkému oknu je v místnosti dostatek světla. Útulnost a hřejivost do často chladnějších moderních minimalistických interiérů vnáší kožešinové a dřevěné doplňky.



Diskuze

Články

 

Oživení kuchyně

Přečtěte si, jak vytvořit zajímavou kuchyni v šedém provedení

 

Bytové doplňky v provensálském stylu

Lehká elegance a krása francouzského stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)