Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Royal Roulotte   www
Na seznam kategorie

Dokonalost ve Fontainebleau

10 kuchyní - 10 královen skandinávského designu
Podzimní atmosféra šedých tónů
Dokonalost ve Fontainebleau
Přidat do stylu

Dokonalá souhra francouzského a skandinávského stylu

Podívejte se spolu s námi, jak se designérům z Royal Roulotte podařilo vytvořit stylový domov pro rodinu z francouzského Fontainebleau. Neuvěříte, že i kuchyň s černými spotřebiči a výmalbou může působit vzdušně.

V kuchyni designéři docílili velmi jednoduše skvělého kontrastu. Neobvyklé černé spotřebiče zkombinovali s klasickou dřevěnou kuchyňskou linkou a bílými šuplíky. Lino v černobílé struktuře celý dojem akorát umocňuje. V celém bytě se objevují různá industriální svítidla.

V téhle kouzelné jídelně musí být spokojen snad úplně každý člověk. Všimněte si, že designéři pracují s černou a bílou barvou právě v dekorativních prvcích. V této části bytu vsadili na výjimečný ubrus, který dokonale ladí s dřevěnými židličkami a podlahou. Industriální světla tvoří pomyslné centrum jídelny.

Podlaha působící trojrozměrným dojmem uchvátí kdekoho, ale nás přímo očarovala.

Moderní prvky, které spojuje již zmíněná podlaha a křeslo, jsou doplněné antik zrcadlem.

Ložnice působí velmi vzdušným a elegantním dojmem. Designéři zvolili jednoduchou dekorativní tapetu v kontrastu k bílým stěnám celé ložnice. Tapety v bytě mají tu schopnost, že místnost oživí a zároveň zútulní, to aby se zde rodina cítila dobře.

Dětský pokojíček může působit hravě i bez zbytečných dekorací. Vsaďte na minimum prostředků, avšak dobře promyslete jejich volbu a správné rozmístění.

 

Kam dál?

Moderní interiér s nádechem zimní atmosféry



Diskuze

Články

 

Moderní extravagance v hotelu

I v hotelu se můžete cítit jako doma

 

Moderní přístavba

Podívejte se na skvělou přístavbu starého domu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)