Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhemmakleri   www
Na seznam kategorie

Malý byt ve skandinávském stylu

Slavná trojka!
Svatba Alice a Harryho
Malý byt ve skandinávském stylu
Přidat do stylu

Malý byt v bílé

Pojďte s námi na návštěvu do malého funkčního bytu s krásnou kuchyní! Díky podařené rekonstrunkci můžete obdivovat nejen kuchyň s jídelním koutem, ale i netradiční ložnici s výklenkem, do kterého majitelé umístili bílou postel.

Úložný prostor ve formě vestavěných vysokých skříněk je stylově zvolen tak, aby korespondoval s vysokým bílým příborníkem.

Nádherný kontrast bílé barvy a masivního dřeva je podpořen pruhovaným kobercem. Dlaždice nad pracovní plochou krásně zapadají do zbytku světlé výzdoby.


 

Bílý široký parapet s minimem doplňků je jedním ze základních znaků skandinávského dekorování.

Světlou ložnici s vyšší bílou postelí ve výklenku oživují černobílé doplňky. Součástí ložnice je vysoká bílá skříň v moderním provedení - kombinace moderního stylu s přírodním stylem je ve Skandinávii velmi oblíbená.

Kontrast mezi hrubě opracovaným dřevem na podlaze a jemnou zdobenou lištou na stěně působí překvapivě.

Díky čtvercové dispozici obývacího pokoje se nabízí několik možných variant pro uspořádání vhodných doplňků. Klidná krémová barva stěny a původní dřevěné parkety jsou podpořeny výraznějším dekorem nástěnného obrazu.

Precizní štuková výzdoba v obývacím pokoji nádherně koresponduje s ostatními doplňky a dotváří tak pravý skandinávský domov.

Stěny malé koupelny jsou obloženy bílými kobercovými čtverci s menší mozaikou v béžovém tónu. Podlaha je zdobena šedou dlažbou s podkladovým podlahovým vytápěním.



Diskuze

Články

 

Jak zařídit interiér v minimalistickém stylu

Naučte se základní pravidla pro dekorování v minimalistickém stylu

 

Designér radí jak na lampu a stínítko

radíme jak vybrat stínítko a lampu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)