Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Jemné tóny zelené

Moderní bydlení s detailem
Extravagantní bydlení
Jemné tóny zelené
Přidat do stylu

Bílo-šedá harmonie v přírodním stylu

Neutrální barevné schéma, ojedinělé textury, příjemné a zajímavé akcenty - to vše tvoří příjemný harmonický interiér v přírodním stylu. Podívejte se, co má smysl při rekonstrukci interiéru zachovat a co je lepší skrýt.

Při rekonstrukci kuchyňské místnosti bylo nutné opravit všechny stěny - až na jednu! Stěna u kuchyňské linky má krásnou šedou kresbu, připomínající kámen. I když její restaurování bylo více pracné než finančně nákladné, výsledek je famózní!

Dostatečný průnik světla má ohromující efekt. Díky bílé barvě dokonale vyzní veškeré nenápadné detaily. Nutnou dávku života přinášejí zelené květiny. Naše rada: Pokud se vám líbí jednoduché bílo-šedé interiéry, ale bojíte se, že budou moc jednoduché a sterilní použijte zelené květiny a doplňky z přírodního dřeva. Květina přinese do místnosti život a dřevo teplo.

Chodbu zdobí zelená skleněná váza s jarními kočičkami a místnosti vůbec nevadí, že šatní skříň nemá dveře.

Velké bílé dveře vnesou do interiéru ohromný šarm a francouzskou rozvernost. Pokud máte jen malinkatou možnost použít ve vašem bydlení velké dvoukřídlé dveře - UDĚLEJTE TO!

Neutrální šedo-bílé interiéry mají velkou výhodu. Díky jejich neutralitě vyniká umění. Stačí jedna fotografie, velká váza v koutě, osamocené křeslo a pár detailů v podobě zdobeného rámu nebo obrubě na polštářku a tóny šedé a bílé rozehrají dokonalou harmonii bydlení. Co myslíte?

 

Kam dál?

Francouzský venkov

2+1 v šedozelené



Diskuze

Články

 

Dekorování bydlení podle znamení Ryb

Inspirujte se dekorováním podle vlastního znamení

 

37m2 v oblíbeném stylu

Jak zařídit malý byt ve vintage stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)