Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Světlý a útulný byt pro mladý pár

Jdeme na jarní návštěvu
Vychytaná klasika
Světlý a útulný byt pro mladý pár
Přidat do stylu

Světlý a útulný byt pro mladý pár

Nahlédněte s námi do světlého a útulného bytu pro mladý pár. Zaujme vás širokou škálou geometrických prvků, světlých tónů a přírodních materiálů, ale v neposlední řadě také úžasnými retro doplňky. Designéři vsadili na skvělé možnosti akcentů v podobě plakátů či sedacího nábytku.

 

Akcentem se v obývacím pokoji stává retro křeslo žluté barvy. Perfektně oživuje jinak šedo-béžový interiér. Koberec a polštářky s geometrickými tvary jsou příjemnou změnou od čistě pastelových barev doplňků.

 

Nádhernému kousku nábytku z poloviny minulého století designéři nechali samostatný prostor, aby vyniklo jeho kouzlo. Moderní tapeta za komodou dodává starší komodě  styl.

Uvažujete o použití lamina? Oddělte jím vstupní vchod a vytvořte multifunkční box, z jedné strany můžete mít šatnu a z druhé knihovnu v obývacím pokoji.

Díky decentní geometrické tapetě v jídelně mohou vyniknout plakáty na zdi. Jídelní stůl a židle si udržují přírodní jemné tóny.

Stejné pravidlo platí i v ložnici. Za zmínku stojí nádherný dřevěný noční stolek a stolní lampička z poloviny minulého století.

Sprchový kout byl vybaven kachličkami stejného geometrického vzoru, který se objevuje v chodbě. Vypadá úžasně na podlaze i na zdi.



Diskuze

Články

 

V mexickém venkovském stylu

Na návštěvě v mexické domácnosti

 

Výjimečné, jedinečné, báječné!!!

Unikátní bydlení v Praze vyžaduje jedinečné místo a vynikající vkus majitele

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)