Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Takhle bydlí domácí mazlíček

Francouzský venkov
Láska k domovu podle Kaisy Palomäki
Takhle bydlí domácí mazlíček
Přidat do stylu

Takhle bydlí domácí mazlíček

Nechte se inspirovat tímto malým bytem ve skandinávském stylu s prvky antik a stylovým nábytkem Ikea. Byt ale nemusí být nutně vybaven nejnovějšími kousky nábytku, stačí trocha fantazie a i se staršími kousky z blešího trhu můžete vykouzlit příjemnou atmosféru domova.

Atypický obývací pokoj je výjimečný hlavně svou štukovou výzdobou, mohutnými zdmi a dřevěnou podlahou. Přestože je místnost malá, designéři se nebáli použití výraznějších vzorů v kombinaci černé a bílé. 

V obývacím pokoji se našlo místo i pro pracovní koutek. Dřevěný pracovní stolek v antic stylu působí vzdušně a v žádném případě neomezuje malý prostor. Naopak dává vyniknout prosklenné stěně s oknem a dveřmi vedoucími do patia.

Prostorné úložné skříňky jsou v malé kuchyni nezbytnou součástí. Bílou barvou místnost opticky rozšíříte a rozjasníte. Toto pravidlo však platí i u nábytku - všimněte si židlí u jídelního stolu - ačkoli je patrné, že se jedná o starší kousky, renovace pro ně byla velmi užitečná. Vypadají stále senzačně, co říkáte?

Černá a bílá. Typická skandinávská kombinace barev, která nás nikdy nepřestane bavit!

Motiv kostky je hlavním stylovým doplňkem celé koupelny, díky černo-bílé kombinaci ladí s celým zbytkem interiéru. Ale pozor na kostku: nesmí se to s ní přehnat, interiér by pak působil neútulně hranatě a tak trošku "řeznicky". Navazující doplňky tedy raději volte v oblém tvaru, jako tomu je například u motivu na navazujícím koberci.

 

Kam dál?

Jak se bydlí s liškou?

Jak bydlí fotograf Matthew Brookes?



Diskuze

Články

 

Inspirujte se francouzským stylem bydlení

Inspirace francouzskou Bretagní

 

Několik rad pro luxusní interiér

Několik rad pro vytvoření luxusního interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)