Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Dekorování podle znamení Berana

Jedinečný tip pro jarní interiér: kvetoucí skořápky
S&I přináší žhavé trendy z Londýna
Dekorování podle znamení Berana
Přidat do stylu

Dekorování ve znamení Berana

Beran je prvním znamením zvěrokruhu. Není tedy divu, že v životě Berana je touha být první, mít první (a často i poslední) slovo jednou z nejsilnějších charakterových vlastností. Aby se Beran ve své domácnosti cítil komfortně, měla by se tato silná vlastnost odrazit i ve způsobu dekorování. Beran by ve svém interiéru měl klást důraz na vše, co je vidět na PRVNÍ pohled.

Kromě barvy fasády domu, okenních rámů, vstupních dveří a venkovních teras, by se měl Beran soustředit především na vstupní chodby a haly.

Beran je tvořivé znamení. Většina lidí tohoto znamení miluje řemesla a nejlépe se cítí, když mohou být ve své pracovně a v poklidu tvořit rukama. Dobře vybavená pracovna nebo pracovní kout je téměř nutností pro každého Berana.

Pracovna by měla být vybavena všemožnými pomůckami, krabičkami, policemi a skříňkami, zatímco ostatní místnosti v interiéru mohou být zařízeny v jednoduchém, praktickém stylu, ale okořeněny uměleckými artefakty jakými jsou výjimečné obrazy, sochy, ručně vyrobené dekorace.

Pokud je některý Beran například vášnivým kuchařem, pak by měl mít i dobře vybavenou kuchyň, ve které nesmí chybět hliněné a keramické předměty.  Při výběru materiálů by toto znamení určitě mělo myslet na kov a železo.

Při výběru barev by se pak měli Berani soustředit především na různé odstíny šedé a nezapomenout na ohnivě červenou. Barvy ohně nejlépe vyjadřují vášnivou povahu Beranů!

S ohněm souvisí i potřeba Berana být obklopen svíčkami, lucernami, ale pokud je to jen trochu možné, měli by si lidé v tomto znamení dopřát pohodlí především u krbu. Nezáleží na tom, zda bude v moderním nebo klasickém stylu. Beranům je nejlépe u každého krbu, ve kterém plane oheň!

Foto by: homeklondike.com, markgillette.com, christopherouffion.com, homeloanis.com, greigedesign.com, ktmerry.com, charlyerwin.com



Diskuze

Články

 

Po čem děti touží

Vytvořte dokonalé místo pro vaše dítě

 

Jak vystavit sbírku?

Seskupovat nebo neseskupovat?

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)