Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: The Home Page   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí na anglickém venkově

Bydlení podle Olivie
Mramor, měď a mosaz v zelené kuchyni
Jak se bydlí na anglickém venkově
Přidat do stylu

Jak se bydlí na anglickém venkově

Pojďte s námi prozkoumat tento zrekonstruovaný dům na anglickém venkově. Užijte si harmonie a klidu výhodního Sussexu a nechte na sebe působit historii 17. století. 

 

Vstupní hala je místem, které nás nás vlídně přivítá a uvede nás do prostoru, který nás čeká uvnitř. Terakotové dlaždice a točité schodiště ve vintage stylu dávají podlaze naprosto jedinečný charakter.

Dominantou v kuchyni, která je spojená s jídelnou, je masivní jídelní stůl v tradičním anglickém stylu. Za povšimnutí stojí původní dřevěné trámy, které prostupují celým interiérem.

Inspirací může být staré kamenné umyvadlo, umístěné hned za dveřmi, které se dá použít a umývání nádobí ze zahrady nebo na umytí rukou. Výborným nápadem je využití původního výklenku ve zdi, který byl přeměněn na úložný prostor. 

Celý interiér je laděn do nadčasové bílé barvy, kterou doplňují přírodní odstíny světle hnědé tóny. V obývacím pokoji vvniká na bílém koberci šedá pohovka v anglickém stylu. Zajímavou a elegantní dekorací je antická socha hlavy ženy. 

Ložnice je příjemně symetricky vyladěná. Zdobí ji rustikální zahradní stolky a dvě dřevěné lampy. Bílá barva je opět rozhodující barvou a vytváří tak dokonalé místo k odpočinku. 

 

Kam dál? 

Anglický venkovský styl

Venkov po anglicku



Diskuze

Články

 

Crazy bydlení aneb kdo si hraje nezlobí

Pařížský podkrovní byt v extravagantním stylu

 

Bydlení s černým panterem

extravagantní bydlení s černým panterem na zdi v kuchyni

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)