Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Květen ve znamení ratanu!

Senzační rekonstrukce
Bydlení podle Olivie
Květen ve znamení ratanu!
Přidat do stylu

Květnová limitovaná kolekce právě odstartovala!

Blíží se období zahrádek a letního posezení, a proto jsme pro vás vybrali nádherný ratanový nábytek a doplňky, které se skvěle hodí jak do exteriéru, tak do interiéru. Ratan je stále oblíbenější pro svoji dlouhou životnost, nenáročnou údržbu a elegantnost.

Pohodlí a elegance

V tomto houpacím křesle si užijete opravdového odpočinku s vaší oblíbenou knížkou a sklenkou bílého vína.  

Málo místa - maximum pohodlí. Praktické skládací dřevěné houpací křesílko, které nezabere téměř žádné místo. Dřevo skvěle ladí s textilním sedákem a opěrkou na záda. 

Přírodní materiál je velmi oblíbený pro odlehčení interiéru. Pořiďte si ratanové židle do jídelny nebo k vašemu psacímu stolu. 

Stejně jako je páv ozdobou královských zahrad, bude i toho křeslo ozdobou vaší letní terasy. Precizní zpracování ratanu vás ohromí. Nenechte si ujít tento jedinečný kousek. 

Praktičnost a styl

NÁŠ TIP: zkombinujte ratanové doplňky s modrou a bílou barvou a užijte si jedinečnou atmosféru letních teras.

Tento originální ratanový stojan poslouží nejen na odkládání deštníků, ale můžete ho využít jako "zásobník" na toaletní papír. 

Truhla v šedém ratanu v rustikálním stulu skvěle poslouží na uložení sedáků, polstrů, dek, přehozů, hraček nebo vašich letních grilovacích potřeb. 

Na žádné terase nesmí chybět květináč, kterých je na trhu velké množství, od hranatých, přes kulaté. My jsme pro vás vybrali praktický květináč s plastovým vnitřkem, díky kterému vám voda nikdy nevyteče. 



Diskuze

Články

 

Smyslně a elegantně!

Nádherný švédský byt s luxusními doplňky

 

Základy švédského dekorování

Několik rad a tipů, jak si zařídit interiér ve švédském stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)