Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Nejromantičtější kavárna v Praze!

Svatební den podle S&I
Prostřeno na léto!
Nejromantičtější kavárna v Praze!
Přidat do stylu

Kouzelná kavárna Styl & Interier

Právě jsme pro Vás otevřeli dlouho slibovanou kavárnu S&I. Najdete ji v úžasné romantické zahradě mezi Vodičkovou ulicí a Františkánskou zahradou.

Barokním průjezdem s anděly se dostanete do kouzelné zahrady, kde na vás mezi květinami a staletými platany čeká ničím nerušené příjemné posezení.

Zahrada prošla citlivou rekonstrukcí, která zachovala úžasný genius loci celého prostoru.

Masivní ratanová křesílka spolu s teakovými stoly na kovové podnoži jsou nejen velmi pohodlná, ale vhodně dokreslují romantickou atmosféru zahrady.

V centru zahrady se nachází malebný zahradní altán. V klidu si v něm můžete vychutnat výbornou kávu, úžasné víno nebo domácí limonádu, vyrobenou z kvalitních čerstvých surovin.

Díky pěti dřevěným terasám, vsazeným do květinových záhonů, si hosté mohou najít soukromí s jedinečnými výhledny na celou zahradu.

Přes vysokou zeď, která dělí kavárnu od Františkánské zahrady, si můžete užít i jedinečný pohled na kostel Panny Marie Sněžné.

Průhledem z Františkánské zahrady můžete zahlédnout kouzelné místo, o kterém jste netušili, že může existovat.

Nápoje a malá jídla podáváme v nádobí z originálních S&I kolekcí. V klidu si u své kávy můžete také vybrat mnoho dalších dekorací z našich katalogů.

Přijďte se podívat do naší kavárny, ukryté v samém centru rušného velkoměsta! Přijďte zažít kouzelné okamžiky do kavárny S&I s úžasným interiérovým showroomem!



Diskuze

Články

 

Luxusní bydlení jako v hotelu

Neomezený prostor a luxus v moderním podání

 

Ostružinové inspirace

Interiéry inspirované fialovou barvou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)