Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Netradiční obklady

Zahrada nebo umění?
Armani – luxusní interiér
Netradiční obklady
Přidat do stylu

Možná máte loňské léto uložené v paměti už hodně hluboko, ale čas od času vám jistě probleskne hlavou pár vzpomínek na úžasné, sluncem prozářené chvíle. A v tu ránu netoužíte po ničem jiném než mít alespoň kousek toho blyštivého okamžiku u sebe doma. Proč si tedy nedopřát něco výjimečného z hlubin azurového moře, modré oblohy, z vůně citrónové kůry, červeného pepře a nebo snad z pestrobarevných látek, které jste viděli na tržišti?

Jednou z metod jak, kromě suvenýrů, přenést atmosféru ze svých cest po orientu do vašeho interiéru, může být například použití originálních dekorativních obkladů.

Tyto krásné obklady dokážou vytvořit nápaditý, rytmický vzor napříč celou místností. Ale pozor – kromě toho, že mohou být ohromující a fascinující, mohou být až příliš nápadné a narušovat harmonii celého interiéru. Abyste předešli tomuto nežádoucímu efektu, můžete použít jen několik málo kusů obkladů nad umyvadlo nebo vanu nebo vytvořit efektní rám pro zrcadlo či obklad za kuchyňskou linkou nebo krbovou římsou.

 

Foto: tilesbytextiles.com, loskachlos.cz, habibi-interiors.com, frommontomoon.com



Diskuze

Články

 

Nikdy neuděláte chybu, když...

Přečtěte si jednoduché rady, se kterými neuděláte chybu

 

Jak se bydlí s kočkou?

Byt se skandinávskými, industriálními a antik prvky.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)