Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Stadshem   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí ve skandinávském stylu

Inspirativní jednoduchý styl
Trendy bydlení ve stylu Shabby Chic
Jak se bydlí ve skandinávském stylu
Přidat do stylu

Jak se bydlí ve skandinávském stylu?

Odpověď na tuto otázku je jednoduchá. Bydlení inspirované severskými zeměmi je vždy plné světla a přírodních materiálů. Světlé odstíny opticky zvětšují prostor, dřevěný nábytek mu dodá na útulnosti a více či méně tradiční doplňky zase na zajímavosti. Skandinávský rukopis je v interiéru velmi dobře čitelný. Kromě jednoduchosti je také velmi praktický. Pokud se chystáte pořídit si nové bydlení nebo zrekonstruovat vaše stávající, pak ve svém inspirativním bádání po zajímavých stylech nezapomeňte na severský styl.

V celém bytě je položena přírodní dřevěná podlaha, která všechny místnosti v bytě propojuje a dochází tak k optickému zvětšení prostoru. Prostor je podpořen i sněhobílou barvou.

Praktické úložné prostory nesmějí ve skandinávských kuchyních chybět. Praktičnosti je často dávána přednost před designem.

Přírodní materiály v podobě dřevěných zrcadlových rámů, odkládacích krabic nebo zajímavého věšáku doplňují jednoduchý styl ložnice.

Skandinávské koupelny bývají zařízené v jednoduchém téměř minimalistickém stylu. Je to řešení, ze kterého je velmi dobře patrná náklonnost k pořádku a čistotě.



Diskuze

Články

 

Jak vystavit sbírku?

Seskupovat nebo neseskupovat?

 

Bydlení v eko domě

Podívejte se, jak se bydlí v eko domě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)