Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Anglický venkovský styl čerpá inspiraci z přírody

Hlavní důvody, proč si vybrat dubový nábytek
1+1 ve vintage stylu
Anglický venkovský styl čerpá inspiraci z přírody
Přidat do stylu

Anglický venkovský styl čerpá inspiraci z přírody

Anglický venkovský styl lze charakterizovat jako dokonale nadčasový. Nechejte se inspirovat tradicí, která si na nic nehraje, nic nepředstírá, a naopak nádherně splývá se životem a každodenními potřebami.

Harmonie venkova a exotických doplňků

Pro anglický venkovský styl je typická inspirace přírodou a krajinou. Angličané milují své zahrady, louky a lesy natolik, že v designu svých interiérů často využívají obrazy květin, krajinek nebo volně žijících zvířat. Tyto motivy, které můžete vidět na tapetách, látkách, obrazech i artefaktech, jsou zdrojem uvolněné a nenuceně elegantní atmosféry, která je tak typická pro anglická venkovská sídla. Také bohatá tradice britského kolonialismu našla ve venkovských interiérech své uplatnění a exotické výjevy dokážou skvěle doplnit tento harmonický styl v jakékoli místnosti, ať velké nebo malé.

Anglický venkovský styl – domov se srdcem a duší

Anglický venkovský styl využívá rafinovaných kombinací pruhů a kostek, vlněných dek a krajek, čistých textilií a vyšívaných pláten, tmavého dřeva s leštěnou mosazí a jiskřivým křišťálem. Zkuste ve svém interiéru vhodně umístit třeba čalouněné křeslo a jednoduchou vázu na pivoňky a uvidíte, jak lehce lze získat elegantní, a přitom navýsost příjemné posezení, které skvěle navodí tradiční atmosféru anglického venkova. Využijte také bohaté přírodní barvy a světlo a vdechněte vašemu domovu okouzlující styl, srdce a duši.

Kam dál?

Romantický domek pro malé slečny

Bytové doplňky v provensálském stylu

Šetrný nikoliv laciný

Francouzský venkov neboli Provence

Foto by: kateforman.co.uk, lewisandwood.co.uk



Diskuze

Články

 

Barevné tóny pro rok 2019

Inspirujte se barvami pro rok 2019

 

S&I se mění na Garden's

Změnili jsme název, webové stránky, ale místo zůstává stejné.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)