Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Nicky Haslam   www
Na seznam kategorie

Designér Nicky Haslam

1+1 ve vintage stylu
Výjimečné, jedinečné, báječné!!!
Designér Nicky Haslam
Přidat do stylu

Designér, který nepodlehl počítačové vizualizaci

Talent britského interiérového designéra Nicky Halsama, jeho cit pro umění, krásu a detail je oceňován nejen jeho klienty, ale také širší veřejností. Jeho vybrané obrazy interiérových projektů se nachází v Královském institutu britských architektů i ve Viktoria & Albert  Museu. Můžete je spatřit i na aukcích, kde se jeho ručně malované akvarely draží za hodně vysokou cenu. Pokud vás tento designér, výtvarník, kabaretní zpěvák, knižní recenzent, výtvarný redaktor, memoirist zaujal, přečtěte si jeho postřehy a doporučení.

 

O zvětšení ložnice

"Jednoduchým trikem, jak opticky zvětšit ložnici, je posunout do popředí zájmu to, co je na posteli nejvíce zajímavé. Není to výrazná barva stěn, jak se bohužel mnoho lidí mylně domnívá, ale zajímavá silueta postele, barva střapců na polštářích nebo dekorativní přehoz na neutrálním pozadí stěn."

 

O opomíjených chodbách

"Miluji vstupní místnosti a chodby, které jsou předehrou k tomu, co bude v ostatním interiéru následovat. Miluji odvážlivce, kteří vědí, že chodba není jen místem pro skladování bot."

 

O neutrální barvě

"Vždy jsem zbožňoval pokoje, které jsou laděny do jednoho tónu. Je to cesta, díky které projdete dekorováním pokojů bezproblémově, díky které vyzní malovaný nábytek, závěsy i jednoduchá podlahová krytina. Opakující se hlavní tón sjednocuje, dává pokoji výšku, světlo a prostor." 

 

O tapetě v jídelně


" Za každou cenu se vyhněte postupu, který z vaší jídelny udělá zasedací místnost. Používejte odvážné, ale decentní tapety, které vytvoří veselou, ale účelnou atmosféru."

 



Diskuze

Články

 

3kk plné světla a prostoru

byt 3kk ve skandinávském stylu nabízí prostor a světlo

 

Jak vybrat barvu do interiéru

Malý rádce pro výběr barev

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)