Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Nábytek Elegance   www
Na seznam kategorie

Nákup nábytku na internetu? Proč ne?

Jak se bydlí v polské Poznani
Jak vybrat správnou barvu
Nákup nábytku na internetu? Proč ne?
Přidat do stylu

Nákup nábytku na internetu? Proč ne?

Je nábytek tím správným zbožím pro nákup po internetu, nebo není? U kosmetiky nebo elektrospotřebičů se nad alternativou internetového prodeje již nikdo nezamyslí a stále více zákazníků se již nezdráhá zakoupit zboží, aniž by si ho předem fyzicky osahali. Přestože situace v oblasti nábytku a interiérového vybavení je stále trochu jiná, ani v této oblasti se trh nejspíš nebude vyvíjet jinak.

A tak zatímco dříve byly internetové obchody s nábytkem zaměřené především na levné zboží, stále více internetových obchodů v současné době nabízí i velmi kvalitní a originální nábytek a interiérové vybavení. Častý argument používaný proti internetovému prodeji nábytku zní: „nekupujte si zboží, které si nemůžete osahat a osobně vyzkoušet“, ale upřímně: kolik prodejen a showroomů u nás má vystaven kompletní sortiment nábytku, který nabízí, nebo alespoň jeho reprezentativní část? Zejména v oblasti nábytku pro obývací pokoje, jako jsou sedací soupravy, křesla, konferenční stolky nebo televizní nábytkové sestavy, komody a skříně si zboží v kamenném obchodě vybíráte z katalogu stejně jako v internetovém obchodě. Na vzorkovně si většinou můžete prohlédnout 2 až 3 sedací soupravy, většinou z jiného materiálu a v jiné barevnosti, než si nakonec objednáte. Nejistota a očekávání toho, jaký nábytek vám nakonec dorazí je stejná jako u internetového prodeje nábytku.

Výhodou internetového prodeje přitom je fakt, že stejně jako u jiného zboží, můžete internetovou objednávku mnohem lépe vrátit, pokud zboží neodpovídá vašim představám.

To, že rozhodujícím kriteriem internetového nakupování je cena, se projevuje v tom, že internetové obchody jsou plné především cenově dostupného zboží.  Mnohdy se tedy nemusí trefit do vašeho vkusu, jejich prosurfování se ale vyplatí. Často zde totiž můžete najít zajímavé kousky nábytku přesně pro váš interiér, přitom za skvělé ceny.

 

V internetovém obchodě Nábytek-Elegance.cz můžete pořídit například tyto sestavy Santiago do obývacího pokoje za cenu pod 10 000 korun.

 

Pokud hledáte extravagantní pohovku do svého obýváku, navíc rozkládací, můžete jí na internetu pořídit již kolem 6000 korun.

 

Rozkládací pohovka Sára se zase hodí do konzervativního interiéru nebo do bytu v historické zástavbě. Cena necelých 4000 korun se přitom nedá porovnat s cenou podobného zakázkového zboží z Itálie.

 

Šedivá rozkládací pohovka Nany může na první působit konzervativně, při promyšlené barevnosti interiéru bude ale skvělou dominantou moderního obýváku, za cenu necelých 7000 korun.

 

Pohodlný rozkládací dvojsed  Onyx je designově velmi neutrální a nadčasový a výborně jej využijete v moderních interiérech, jejichž hlavní doménou je pohodlí a komfort. S cenou kolem 13000 korun a dovážkou do domu? Proč, ne?



Diskuze

Články

 

Nicky Haslam - designér, který umí kreslit

Nicky Haslam patří mezi designéry, kteří vědí jak přeměnit obrázek na unikátní interiér.

 

Hlavní důvody pro dubový nábytek

Kvalitní nábytek na celý život

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)