Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Hlavní důvody, proč si vybrat dubový nábytek

Věnec pro mlsouny
Anglický venkovský styl čerpá inspiraci z přírody
Hlavní důvody, proč si vybrat dubový nábytek
Přidat do stylu

Proč je dubový nábytek považován za jeden z nejelegantnějších a nejodolnějších? Jaké jsou důvody toho, že se dub stal nejpouživatelnějším materiálem pro vybavení jídelen, kuchyní a obývacích pokojů?

Nadčasový a elegantní dub

Hlavním důvodem je určitě životnost dubového nábytku. Dub je pro svou pevnost a sílu vůbec nejlepší volbou pro rodiny s malými dětmi. Nábytek z dubu je elegantní a díky kresbě dřeva a způsobu povrchové úpravy nemusí být vůbec nudný. Díky dubovému nábytku může váš interiér získat přírodní styl i moderní barevnou image.

Praktický dubový nábytek do celého interiéru

Dub patří mezi univerzální a všestranné materiály, a proto jej lze s úspěchem použít téměř v jakémkoli interiéru a ve všech místnostech. Pokud máte děti, investice do poměrně drahého dubového nábytku se určitě vyplatí. Stylový nábytek z dubového dřeva bude ozdobou interiéru po celý život – dávno po tom, co vaše děti opustí rodinné hnízdo. Šatní skříně, postele i jídelní stoly z dubu nevyžadují obzvláštní péči. Na rozdíl od moderních lesklých materiálů se nemusí každý týden otírat a leštit.

Univerzální krása dubu

Dubový nábytek ale s úspěchem využijete v celém interiéru a v jakémkoliv stylu. Nábytek z dubového dřeva dokáže skvěle propojit atmosféru řemesla s moderností a vkusným stylem. Záleží jen na vás, jaký odstín a kresbu dubového nábytku upřednostníte.

 

Přečtěte si také:

Půvab dřevěných interiérů

Kuchyně se skandinávským dotekem

Chata na břehu jezera

Foto by: johnlewis.com, cerasa.it, decoland.cz, harlequin.uk.com, maison-deco.com



Diskuze

Články

 

Polopříčka v bytě oddělí prostor

polopříčka může být řešením, jak oddělit prostor v interiéru

 

Dekorování podle Vodnáře

Únorové dekorování interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)