Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Stadshem   www
Na seznam kategorie

Jak na úložný prostor v 1+1

Jak vybrat správnou barvu
Jak zkombinovat barvy, tapety a látky
Jak na úložný prostor v 1+1
Přidat do stylu

Úložné prostory v bytě o rozloze 37 m²

Pokud se chystáte na rekonstrukci malého bytu a nevíte si rady s praktickými úložnými prostory, pak pro vás jistě bude inspirací tento nově renovovaný byt v moderním stylu, ve kterém se na ploše 37 m² velmi dobře podařilo vytvořit obývací prostor, prostor na spaní i pracovnu, praktickou kuchyň a vzdušnou chodbu.

Knihovna z bílého laminátu je nenásilnou součástí obývacího i spacího prostoru. Její „vychytávkou“ je zabudované osvětlení, které nahrazuje centrální světlo v pokoji a z druhé strany osvětluje spací prostor.

Celý byt je laděn do světlé barvy, pro posuvné dveře u šatní skříně v obývacím pokoji byla však zvolená výrazná červená barva, aby interiér oživila.

Moderní minimalistický styl bytu se musí projevit i na správném výběru nábytku.

Nový kuchyňský nábytek v sobě zahrnuje spoustu úložného prostoru především díky tomu, že se využila výška místnosti. Díky tomu se do kuchyně vejdou moderní zabudované spotřebiče i pohodlný jídelní stůl pro 4 až 5 lidí.

Umístění pracovního prostoru proti balkonovému oknu zajišťuje nejen pěkný výhled při práci, ale také potřebné světlo pro zdravé oči.

Zatímco skříně v protilehlém rohu obývací části pokoje jsou laděny do červené barvy, v ložnici byl zvolen tlumenější a klidnější přírodní odstín.

Pod postelí jsou výsuvné šuplíky na věci, které nepotřebujete denně, ale trápí vás kam s nimi. Je to ideální prostor pro spacáky, stany, lyžařské boty nebo náhradní peřiny.

Směrem do koupelny je vybudována nika, kterou zakrývají jednoduché dveře. Skvělé místo pro boty a kabáty!

Díky vestavné nice nemusí v chodbě stát nepřeberné množství bot a oblečení.



Diskuze

Články

 

Výjimečné inspirace

Jemné odstíny šedé, bílé a modré barvy inspirují váš obývací pokoj neustále.

 

Obložení stěny po francouzsku

dřevěná stěna ve francouzském stylu šedá obložení dřevěné

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)