Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Freshome   www
Na seznam kategorie

Jak oživit šedou barvu

Jak se bydlí v eko domě
Moderní přístavba
Jak oživit šedou barvu
Přidat do stylu

Jednoduchá rada pro šedé kuchyně

Většina z nás si o šedé barvě myslí, že je špinavá a nudná, a že s šedou barvou žádnou „díru do světa interiérů“ neudělá. Pravdou ale je, že šedá je skvělá, nadčasová a v současné době velmi stylová. Ptáte se proč? Vzhledem ke svému neutrálnímu ladění nabízí šedá barva širokou škálu možností a barevných kombinací. K šedé můžete přidat opravdu jakoukoliv „silnou“ barvu a vytvořit tak inspirativní interiér.

Tato zajímavá kuchyně, navržená designérkou Jeanne Rapone získala svůj mladiství, čerstvý vzhled díky kombinaci se žlutou barvou. Designérce se skvěle podařilo skloubit dohromady skandinávskou střízlivost, tradiční francouzský šarm, italskou mramorovou pracovní desku, úložné vitríny inspirované Čínou a moderní prvky v podobě industriálních lamp a nerezových spotřebičů. Každý, kdo vstoupí do této kuchyně je překvapen nejen zajímavou barevnou kombinací, ale především je inspirován elegancí, kvalitou a stylem. Zkuste to také! A pokud se vám nechce ztrácet čas pobíháním po obchodech, pak se u nás můžete podívat na jednoduchou kombinaci šedé a žluté tak, jak ji nabízí například IKEA.



Diskuze

Články

 

Studentský pokoj

Malý studentský pokoj s multifunkčním boxem

 

Loftování po francouzsku

Inspirujte se loftováním po francouzsku

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)