Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Zara   www
Na seznam kategorie

Jak si kdo ustele, tak si lehne

Pravá Skandinávie s vánoční atmosférou
V kuchyni u tety Johany
Jak si kdo ustele, tak si lehne
Přidat do stylu

Podzimní dekorování ložnic a pokojíčků

S podzimem přichází nové roční období. A tak, jak se mění samotný podzim, tak by se měla měnit i tvář vašeho interiéru. Je to vcelku logické, vždyť například přehoz, který s oblibou používáte v ložnici v létě, vás na podzim moc nezahřeje.

Hřejivých přehozů není nikdy dost a letošní sezóna se bude točit především kolem těch měkoučkých kožešinových. Nejen, že jsou příjemně teplé, ale vypadají velice luxusně, zejména, když jsou přes postel jen tak nedabyle přehozeny. No, není to dobrá zpráva pro všechny, kdo nemají po ránu chuť a čas na stlaní?

A ti, kdo si přeci jen na ustýlání postele potrpí a mají rádi vše tak, jak má být, těm k hřejivým kožešinám doporučujeme doplňky ze dřeva a proutí. Dřevo a dřevěné doplňky zahřejí na duši v každém ročním období, ale jeho kvalitu oceníte zejména v chladnějších měsících. Pořiďte si do vaší ložnice přírodní dekorace, koše na časopisy, na vlnu na pletení nebo vyměňte letitý noční stolek za pořádný kus dřevěné trojnožky.

Na podzim nezapomeňte na výrobky z vlny. Vlněné deky, šály, plédy a přehozy zakoupíte v mnoha barevnostech a to jistě přijde vhod každému, kdo se chystá na podzimní proměnu dětského pokojíčku.

Každá podzimní postel by měla křičet:"Pojď ke mně, jsem teploučká a měkoučká!" Takového efektu docílíte především vrstvením různých materiálů. Poohlédněte se po prošívaných přehozech a mohérových dekách, zapomeňte na tenké bavlněné přehozy, s těmi na podzim moc parády nenaděláte, schovejte si je na léto.

 

Kam dál?

Jak využít prostor za postelí

Advent je moje srdcová záležitost



Diskuze

Články

 

Velké bydlení v malé garsonce

garsonka s ložnicí

 

Víkendové bydlení v iglú

Extravagantní bydlení v iglú

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)