Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Módní černá v moderním skandinávském interiéru

Velký omyl malých bytů
Jak se bydlí v garsonce ve Stockholmu
Módní černá v moderním skandinávském interiéru
Přidat do stylu

Módní černá v moderním skandinávském interiéru

Černá barva je sázka na jistotu, v interiéru je působivá a výrazná, navíc ve světě módy a designu je černá vždy populární a trendy. Podívejte se s námi, jak se povedl černobílý interiér ve skandinávském stylu.   

Prvky jakými je masivní betonová podlaha a betonový strop natřený na tmavou barvu se dokonale propojují s hladkými stěnami a vytvářejí dokonalý moderní interiér. Tmavý podhled si tento interiér mohl "dovolit" díky nadstandardní výšce stropů.

Minimalistický nábytek a zařízení kuchyně i jídelny vnáší do interiéru moderní prvky. Kovové zábradlí vsadilo na lehký industriální styl a zajímavé místo pro bydlení je na světě.

Jednoduché, pro někoho možná až chladné barevné schéma, založené na kombinaci černé a bílé, je oživeno použitím světlého dřevěného nábytku, proutí a doplňků v nepřehlédnutelných vzorech.

Není možné zařizovat bydlení ve skandinávském stylu a vynechat z koncepce dřevo. Dřevěné obložení fasády domu, schodů a terasy bylo i v tomto případě "nevyhnutelné". Díky pocitově teplému materiálu jakým dřevo bezesporu je, si mohli majitelé na terase dovolit i chladnější kovové prvky v podobě křesílek a venkovní sezení působí útulně a hřejivě i v této chladnější části Evropy.

Skandinávská architektura často kombinuje dřevo spolu s přírodním kamenem. Při realizaci zahrady se kámen stal velmi výraznou dominantou.

Kombinace černé, bílé, dřeva a kamene pomohla vytvořit dokonalý moderní skandinávský interiér. Co myslíte?

 

Kam dál?

Jak se bydlí v garsonce ve Stockholmu

Minimalistický interiér po skandinávsku

Vstupte do skandinávského 3kk

Foto: scandinaviandeko.com



Diskuze

Články

 

Kámen v interiéru

Kamenná stodola s příjemnou atmosférou

 

Pravidla pro luxusní styl

Přečtěte si základní pravidla pro luxusní interiér

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)