Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Nicolas Schuybroek   www
Na seznam kategorie

Velký omyl malých bytů

Jak se bydlí v Portugalsku
Módní černá v moderním skandinávském interiéru
Velký omyl malých bytů
Přidat do stylu

Malý byt v přírodním skandinávském stylu

Ten, kdo si myslí, že do malého bytu si musíte pořídit "malý" nábytek. Ten je na velkém omylu! Podívejte se jak si spolu ladí malý byt, kulatý masivní jídelní stůl, dřevěná podlaha a velká rohová pohovka.

Při zařizování malého bytu v přírodním stylu vsaďte na bílou výmalbu celého interiéru. Notoricky známé pravidlo "světlá barva zvětšuje" opravdu funguje.

Přírodní styl je, kromě přírodních materiálů, postaven i na tématických doplňcích a proto se při výběru obrazů a ostatních dekorací raději poohlédněte například po fotografiích a obrazech v neutrálním ladění s motivy vody, stromů, kamenů, a kousků dřeva.

Pokud chcete, aby i malý interiér měl svůj styl, nesnažte se jej tak zvaně "oživovat" výraznými barvami. Masivní dřevěný stůl se židlemi, dřevěná podlaha a moderní kuchyňská linka bez úchytek fungují bezvadně i v neutrálních tónech.

Za stěnou u kuchyňské linky se skrývá lůžko na spaní a pracovní koutek. Jednoduchý nápad, jak předělit jednu místnost.

Imitace přírodního kamene ve světlé barvě si našla své místo v koupelně. Tento praktický dekor se spolu s jednoduchým stylem koupelny se sprchovým koutem bude snadno uklízet.

Kam dál?

Několik rad pro malý byt

Moderně a funkčně ve 2kk



Diskuze

Články

 

Když se setká rustikální styl s elegancí

Přiznané přírodní trámy s trochou elegancí.

 

Interiérová nádhera v Berlíně

Nádherný interiér plný kouzelných zákoutí

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)