Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Moderní bydlení na farmě

Královské bydlení podle Lva
Jak se bydlí v eko domě
Moderní bydlení na farmě
Přidat do stylu

Jak se bydlí na eko farmě

Na pobřeží Nového Zélandu najdete, kromě přírodních krás, i zajímavou moderní architekturu. Příkladem je tato eko stavba, která v sobě zahrnuje tradiční lidovou architekturu a zároveň svým obyvatelům nabízí neformální bydlení plně poplatné současné době.
Dům se skládá ze dvou "pryčnových" pavilonů. V první části najdete ložnici a dětské pokoje, ve druhé - hlavní - pak společný obytný prostor včetně jídelny a kuchyně. Orientace všech místností respektuje světové strany, proto si všichni obyvatelé mohou dopřát slunce ve svých pokojích po celý den. Posuvné příčky na severo-západní straně plní zábrannou funkci proti větru a zároveň nabízejí soukromí před okolním světem. Je nepřehlédnutelné, že hlavním stavebním i interiérovým materiálem se stalo dřevo, které v interiérovém schématu kontrastuje s barevnými plochami. Výsledkem toho je skvělý domov, vyzařující teplo a silnou osobnost majitele.

Foto by: freshome.com



Diskuze

Články

 

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou

Nádherný malý byt se skleněnou příčkou

 

Mramor a mosaz v trendy zelené kuchyni

Zelená kuchyně v kombinaci s mramorem, mosazí a mědí je trendem roku 2021

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)