Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Jaké křeslo si vyberete?

Luxusní interiér
Elegantní interiéry
Jaké křeslo si vyberete?
Přidat do stylu

Křeslo, které má svůj styl

 

Klasický kožený ušák

Do interiéru v anglickém, konzervativním nebo klasickém stylu se hodí tradiční bytelná křesla v časem prověřeném materiálu, a tím je bezpochyby kůže. Kožené tmavé křeslo působí v interiéru dominantně a často zabírá velké místo, je proto spíše vhodné jako solitérní kousek před krb, do knihovny nebo do pracovny.

Svěží pruhaté křeslo s taburetem

Klasický ušák v látkovém provedení, doplněný taburetem nepůsobí hmotně díky vybranému materiálu a vzoru. Pruhy styl křesla odlehčují a dávají mu pocit francouzské venkovské ležérnosti, zatímco taburet podporuje pocit luxusu. Tento typ křesla je vhodný do světlých venkovských, provensálských, antik interiérů, ale pokud byste zvolili místo pruhů například motiv růží, pak bude ozdobou i místnosti v anglickém venkovském stylu.

Luxusní moderní křesílko

Sametové křesílko v aristokratické fialové barvě je předučeno pro luxusní moderní interiéry. Samet dodává punc výjimečnosti a jeho odlesky velmi dobře ladí s leštěným kovem. Díky tomuto kontrastu získává křeslo výjimečnou pozici a mělo by být v interiéru párově doplněno zajímavou dekoraci. Můžete ho použít do obývacího pokoje, ale i jídelny nebo do haly, kde jistě upoutá pozornost každé vaší návštěvy.

Křesílko s praktickým potahem

Jakékoliv křesílko se díky praktickému, snímatelnému potahu dokáže změnit k nepoznání. Pokud vhodně zvolíte potahovou látku, pak jej můžete použít třeba v dětských pokojích v námořnickém stylu.

Kam dál?

Krby v interiérech obývacích pokojů

Jak vystavit sbírku?

Několik rad pro malý byt

 

Foto: furninova.com



Diskuze

Články

 

Příčka - velký pomocník v malém bytě

Nevíte si rady, jak uspořádat garsonku? Máme pro Vás zajímavý tip.

 

Vychytaný stylový byt

Elegantní moderna v malém bytě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)