Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Domov vybarvený do červena

Čistý design a útulný interiér ve skandinávském stylu
Jemné tóny pro křehký domov
Domov vybarvený do červena
Přidat do stylu

Podzimní červená barva ladí s interiéry v antik stylu

Ložnice, která je zařízena nábytkem ve starožitném antik stylu mívá často postel z lesklé mosazné konstrukce, vedle níž stojí noční stolky v tmavším dřevě a na podlaze,  kromě parket, bývají i bohatě zdobené koberce s květinovými motivy. Odlehčit a zároveň zateplit ložnici v antik stylu můžete pomocí barev a červená patří mezi ty nejvhodnější. Působí hřejivým a veselejším dojmem, dobře pasuje k tmavému dřevu a lesklému kovu dodá teplejší nádech. K podzimní dokonalosti pak už stačí jen otevřený krb a nebo lucerny se svíčkou.

K vytvoření podzimní nálady v antik stylu použijte kovové, plechové, mosazné a měděné krabičky, podnosy, mísy a tácy a naplňte je ořechy, šípky, kaštany, žaludy, nezapomeňte také na červená jablíčka.

Pokud vlastníte byt nebo dům, který má vysoké stropy, můžete si s vymalováním místnosti trochu pohrát a pomocí barevného pruhu ji opticky snížit. K tmavým židlím a tmavému jídelnímu stolu v antik stylu je vhodně zvolená tmavě červená barva, která zároveň kontrastuje s bílým dřevěným obložením celé jídelny, včetně ozdobným bílých dveřních zárubní a bílé jídení vitríny. Jídelní stůl působí spíše venkovským  než městským stylem, a to díky patchworkovému běhounu na stole a džbánu s proužkem a nahodilým květinovým pugetem.

 

Foto by: delormedesigns.com, sarahrichardsondesign.com

 

Kam dál?

Nikdy neuděláte chybu, když...

Šetrný, nikoliv laciný



Diskuze

Články

 

Slavnostní podzimní jídelní stůl

Slavnostně prostřený stůl

 

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Útulný a prostorný byt s kouzelnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)