Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Stadshem   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí v eko domě

Příběh dřeva
Pár tipů, jak si udělat pořádek v šatníku
Jak se bydlí v eko domě
Přidat do stylu

Jak se bydlí v eko domě

Symbolem eko bydlení jsou obnovitelné materiály, recyklace a úspora energie. Nejinak je tomu i v tomto jednoduchém, avšak nápaditém domě. Dřevo je zde využito v mnoha formách. Ať už se jedná o dřevěné obložení stěn, posunovací dveře nebo masivní dřevěný nábytek - dřevo hraje v eco interiérech stěžejní roli.

Dřevěné obložení stěn je moderně zkombinováno s litou betonovou podlahou. Velká okna bez záclon a závěsů přinášejí do interiéru žádané světlo a nabízejí výhled do přírody.

Nebývale velké úložné prostory pro skleničky, porcelán a talíře jsou chytře vymyšleny. Nika s posuvnými dveřmi jednoduše nahradila příborníky, komody a skříňky.

Jídelna je od obývací části předělena posuvnými dřevěnými dveřmi.

V eco interiérech se, kromě dřeva, tradičně používá proutí a pálená cihla. V tomto případě je stěna z cihel natřena na bílo.

Kam dál?

Jídelní ubrousky zdobí chřest a mangold

Stylové retro bydlení

Hlavní důvody, proč si vybrat dubový nábytek

Foto: stadshem.se



Diskuze

Články

 

Bytové doplňky v provensálském stylu

Lehká elegance a krása francouzského stylu

 

Sedm barevných trendů v interiéru

Plánujete letos modernizaci svých interiérů? Od veselých žlutých až po bezproblémové béžové, existuje spousta krásných barev, které budou inspirující pro váš další projekt dekorování a zvednou vám náladu.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)