Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Per Gunnarsson   www
Na seznam kategorie

Barvy v interiéru

Dokonalý mix venkova, elegance a moderního stylu
V hlavní roli závěsy
Barvy v interiéru
Přidat do stylu

Jak a co kombinovat?

Přečtěte si několik našich rad jaké barvy a materiály k sobě ladí. Inspirujte se delikátními světlými tóny i výraznými kontrasty.

Krémová, béžová, světle modrá, čiré sklo, dub a teak - to je základní barevná kombinace pro lehké a vzdušné ložnice.

Růžová, červená, hnědá, bílá podlaha a bílý nábytek - to jsou základní barevnosti pro vytvoření stylového pokojíku pro malé holčičky. Vyměňte tvrdé dřevěné čelo postele za barevné čalouněné - dětská postel bude měkčí a hezčí!

Hořká čokoláda, kobaltově modrá, černá a světlé dřevo - tato kombinace vytvoří nádech luxusu i obyčejného domácího pohodlí.

Stylové smetanové, krémové a bílé odstíny v kombinaci s jednoduchým moderním nábytkem v podobě konferenčního stolu a pohovky doplňte ještě o zajímavé křeslo ve stejných tónech s drobným dekorem. Moderní romantiku interiéru podpořte kobercem s dlouhým vlasem nebo velkou bílou kožešinou.

Klasická černobílá kombinace je zárukou stylových pracoven, do kterých si můžete pořídit nejen moderní židle, ale i proutěné koše a nenápadné skříně na šanony.



Diskuze

Články

 

Chytrá dělící stěna

dřevěná příčka s otvorem dokáže předělit jednu místnost na tři

 

Design Week v Chelsea Harbour

Navštívili jsme designové centrum v Londýně.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)