Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Čistý design a útulný interiér ve skandinávském stylu

V hlavní roli závěsy
Domov vybarvený do červena
Čistý design a útulný interiér ve skandinávském stylu
Přidat do stylu

Čistý design a útulný interiér ve skandinávském stylu

Jak vypadá interiér, když si ho zařizuje designérka přímo pro sebe? Vzhledem ke svému švédskému původu se celý dům nese v lehkém skandinávském stylu. Moderní stavba v sobě skrývá prostorný a otevřený interiér, který vkusně spojuje všudypřítomná bílá barva.

Obývací pokoj je moderně propojený s kuchyní i s jídelnou a nabízí dostatek místa pro pohodlný rodinný život i větší návštěvy. Jedinečným místem v domě je podkroví. Jeho bílé dřevěné obložení vytváří romantickou atmosférou, která přímo vybízí k odpočinku. Jednolitost interiéru je velmi vkusně narušena schodištěm, ocelovými traverzami a nosníky, které svým industriálním vzhledem odkazují k praktičnosti a účelnému stylu. Výrazná bílá barva je pro zjemnění a zútulnění doplněna přírodními materiály, dřevěnými podlahami, dřevěným nábytkem a výraznými, přesto jednoduchými doplňky.

Proto, abyste se doma cítili dobře, a aby váš interiér byl moderní a reprezentativní, se nemusíte nutně obklopovat luxusním nábytkem, drahými dekoracemi a doplňky nebo netradičními designérskými prvky. Stačí při zařizování zvolit správný koncept a styl a podle něj si vytvořit ten nejlepší interiér přímo pro vás. Pokud si na to sami netroufáte, poraďte se s odborníkem. Společně najdete správnou cestu, která bude vyhovovat nejen vaší peněžence, ale i vašemu domovu.

 

 

Kam dál?

Základy švédského dekorování

Skandinávská židle - na první pohled jiná než ostatní

Kuchyně se skandinávským dotekem

Moderní interiér s nádechem minulosti 

Foto: annaleena.se



Diskuze

Články

 

Sladká ozdoba na Mikuláše

věnec na Mikuláše

 

Excentrický byt s designovým nábytkem

Moderní a elegantní interiér plný dokonalých designových kousků

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)