Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Čakovický park    www
Na seznam kategorie

Interier LIVE - Pro nové byty v Čakovickém parku jste vybrali italský styl a design francouzského venkova

Interiér podle znamení Kozoroha
Několik rad pro malý byt
Interier LIVE - Pro nové byty v Čakovickém parku jste vybrali italský styl a design francouzského venkova
Přidat do stylu

Interier LIVE - Unikátní přehlídka interiérových stylů v Čakovickém parku

Stylový interiér, promyšlená a funkční dispozice bytu, vysoký užitný komfort – to jsou hodnoty, které společně vytváří kvalitní bydlení, váš skutečný domov. K vytvoření takového bydlení není vždy nutné investovat přemrštěné finanční částky, chce to především funkční a promyšlený byt a jasný interiérový styl.

Proto jsme společně s úspěšným bytovým projektem Čakovický park připravili jedinečnou přehlídku interiérových stylů a výjimečného dostupného bydlení v praxi – projekt Interier LIVE.

Pro nové byty v Čakovickém parku jste vybrali italský styl a design francouzského venkova

Soutěž Interiér LIVE zná vítězné interiérové styly. Na našem portálu Styl a Interier jste měli možnost vybrat z pěti stylů pro moderní městské bydlení dva nejoblíbenější, v nichž naši designéři následně zařídí dva byty (I.3.03 a I.5.03) dispozice 3kk v Čakovickém parku. V hlasování jednoznačně zvítězil Francouzský venkovský styl se 44 % všech hlasů, následoval s 25 % hlasů Eco styl, poté Italský styl, dále Skandinávský styl a styl Antik. V soutěži měl každý možnost vyhrát sadu šesti luxusních sklenic na víno, všech 5 výherců jsme již kontaktovali a tímto jim k výhře blahopřejeme.

Zároveň se soutěží na našem portálu probíhala soutěž na internetových stránkách rádia Evropa 2. Soutěžící měli možnost vyhrát poukázku na nákup prémiového nábytku a unikátních doplňků značky Snel Furniture v hodnotě 20.000 Kč. V tomto hlasování absolutně zvítězil Italský styl s podílem 41 % všech hlasů, za ním následoval Francouzský venkovský styl s 27 % a Eco styl s 19 %. Šťastným výhercem se stal hlasující ze Sušice, kterému k vítězství rovněž blahopřejeme.

Pro projekt Interier LIVE jsme se rozhodli sečíst výsledky vašich hlasování, a proto pro vás zařídíme byty v Čakovickém parku ve francouzském venkovském stylu a moderním italském stylu!

 

Jedinečná reality show: Jak se nové byty mění ve stylové bydlení

Naši špičkoví interiéroví designéři byty právě nyní navrhují a v průběhu ledna a února je zařídí ve stylech, které jste vy samy vybrali. A vy můžete být při tom! Na stránkách projektu Čakovický park a na našem webu budete moci sledovat jedinečnou online reality show ze zařizování jednotlivých interiérů.

Poznejte rady a tipy profesionálních designérů

Pravidelně pro vás budeme zveřejňovat fotografie a postupy z jednotlivých úprav bytů. Dozvíte se i praktické rady a tipy, jak funkčně a elegantně zařídit nebo zrenovovat interiér vašeho bytu podle nejnovějších trendů v oblasti profesionálního bytového designu.

______________________________________________________

Prohlédněte si koláže a videa stylů, které se vám líbily nejvíce! Francouzským venkovským stylem a moderním italským stylem právě zařizujeme dva podobné byty (I.3.03 a I.5.03) v dokončené první etapě Čakovického parku.

Francouzský venkov

Italský styl

______________________________________________________

Proměna bytů LIVE – dosažitelné stylové bydlení

Soutěž již skončila a vy jste vybrali dva interiérové styly pro dva byty (I.3.03 a I.5.03) v Čakovickém parku. Na našich stránkách budete moci průběžně sledovat postup prací při zařizování bytů, včetně osvědčených rad a triků našich profesionálních designérů, díky kterým dostanou byty potřebnou atmosféru i s rozumnými rozpočtovými možnostmi.

Výsledkem budou dva kompletní byty v rozdílném stylu, které přímo na místě budete moci navštívit a porovnat navzájem mezi sebou nebo s již dokončeným vzorovým bytem, zařízeným v moderním, lehce extravagantním stylu. Přesvědčte se na vlastní oči, jak může interiérový styl ve skutečnosti proměnit atmosféru vašeho bytu.

Partnerem projektu Interier LIVE je internetový obchod Kartellshop.cz.

 

Dražba zařízených bytů

Získejte unikátní dokonale zařízené byty za cenu podle svých představ!

Poslední fáze našeho projektu Interier LIVE. Zájemci o kvalitní bydlení v Praze mohou nakonec kompletně zařízené byty výhodně koupit. Vyvolávací cena bude pouze ve výši ceny nezařízeného bytu v běžném standardu projektu, tedy o několik set tisíc korun nižší než hodnota kompletně zařízených bytů. Každý zájemce o nákup bytu bude moci v průběhu dražby podat i několikrát svou nabídku, která bude vyšší minimálně o 5000,- Kč než aktuální zveřejněná nabídka za konkrétní byt. Aktuální nabídky budou zveřejněny na našich stránkách i přímo v bytech sloužících pro prohlídky zájemců.



Diskuze

Články

 

Přidej se k nám!

Do našeho týmu hledáme posily.

 

Bydlení s dotekem jara

Nádherný minimalistický interiér s dotekem jara

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)