Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Individualistický eklektický styl

Vše, co musíte vědět o podlaze
Návštěva v Dánsku
Individualistický eklektický styl
Přidat do stylu

Osobitý eklektický styl v interiéru

Eklektický styl patří mezi nejzajímavější, ale zároveň nejobtížnější ze všech stylů, protože je postaven na libovolné kombinaci všeho okolo nás.

Ze všech současných interiérových trendů, je tento trend nejvíce individualistický. Je perfektní pro kreativní lidi, kteří milují experimentování, a kteří předem vidí potenciál ve zdánlivě bezvýznamných předmětech.

Při tvorbě eklektického interiéru se můžeme vydat „hrubou cestou“ – tzn. můžeme kombinovat starožitnosti z klasických obdobích s uměleckými i primitivními předměty ve stylu etno, s doplňky z přírodních materiálů (oblíbené jsou zvířecí kůže jako předložky na podlaze), s moderním uměním, designovými výstřelky, které jsou vystaveny na hrubých kusových kobercích, litých betonových podlahách nebo pohledovém zdivu.

Na druhé straně se můžete vydat cestou „propracovanějšího“ vzhledu. Tato cesta používá množství složitých, propracovaných textilií, znamenitých rukodělných předmětů a to ze všech koutů světa.

Výhodou eklektického stylu je, že může být vytvořen z jakéhokoliv rozpočtu a je vhodný pro všechny typy architektury. Že by to byl trend budoucnosti? Nechme se překvapit.

Kam dál?

Příjemné bydlení v eklektickém interiéru

V mexickém venkovském stylu

Krby v interiérech obývacích pokojů

Foto: houzz.com, fslide.com, designshuffle.com, homeklondike.com, loopstyle.se
 



Diskuze

Články

 

Interiérový svět podle Niki

Svěží letní interiér plný pastelových barev

 

Bydlení s chutí vína

Jak se bydlí v domě, kde se víno vyrábí

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)