Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Látky po babičce

Letní pohoštění ve světovém stylu
Anglické kombinace v barvě modré hortenzie
Látky po babičce
Přidat do stylu

Venkovské látky s vůní anglických růží

Anglický venkovský styl je vhodný především do neformálních interiérů jakými jsou prázdinové domy a chalupy, ale bez ohledu na to, kde žijete, můžete si i vy přenést atmosféru romantického anglického venkova do svého domova. Tak proč to nezkusit třeba pomocí látek.

Použitím tlumenných tónů a květinových vzorů v kombinaci s čajovým servisem po babičce dosáhnete toho nejlepšího výsledku.

Krémové barvy velmi dobře ladí se světle hnědou a starorůžovou. Touto kombinací lehce oživíte i neatraktivní části interiéru, jakým může být například vstup na schodiště do vyššího patra. Stačí k tomu i pár polštářů nebo vhodný závěs v okně.

Nemějte obavy z použití kovových postelí v ložnicích. Kovové postele jsou romantické a předsudky o tom, že kov v ložnici bude působit chladně rychle zaženete pomocí dekorativních polštářů a přehozů s motivem drobných květin. Pokud zvolíte bílou barvu postele bude výsledek ještě lepší, když celý interiér ložnice vyladíte také v krémových a bílých tónech, a to včetně dřevěného obložení a výmalby stěn.

Masivní dřevěný dubový nábytek je pro anglický venkov typický. Vy si ale můžete pořídit i cenově dostupnější borovici, kterou pak natřete na bílou barvu. Povlečení do takové postele by mohlo být z modrobílé látky, opět s romantickým vzorem květiny.

Foto by: jeannedearcliving.dk



Diskuze

Články

 

Jak se bydlí s borovicí

bydlení s obkladem z borovicového dřeva

 

Nádherný byt pro rodinu

Skandinávský interiér s dotekem jara

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)