Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Dekorování podle znamení Raka

Moderní dům s OSB deskami
Surové dřevo a kámen ve stylu Provence
Dekorování podle znamení Raka
Přidat do stylu

Dekorování podle Raka

V případě Raka není těžké uhádnout, která místnost bude při dekorování interiéru tou nejdůležitější. Je všeobecně známo, že lidé narozeni v tomto znamení jsou rodinného založení, a proto by měli při zařizování interiéru věnovat velkou pozornost  především kuchyni. Každý správný Rak by se měl soustředit nejen na praktickou, moderní kuchyni s dokonalými spotřebiči, stylovým nádobím i pomůckami pro vaření, ale neměl by také zapomenout na rodinné stříbro, příbory po babičce a ručně vyšívaný či háčkovaný ubrus. Velkou pozornost by měl Rak věnovat místům, které vytvářejí rodinné pohodlí. Spousta polštářů, pohodlné židle a křesla dokáží vytvořit příjemný hřejivý domov, ve kterém se bude cítit dobře nejen Rak, ale i všichni ostatní.

Při zařizování interiéru by Raci měli vybírat především uklidňující barvy.  Opál, perly a průsvitné odstíny, jsou pro Raky těmi nejlepšími odstíny. Samozřejmě barvy vody a její různorodé odstíny by neměly v interiéru Raka chybět.  Akvarely jsou výborným doplňkem vašeho interiéru. Kombinujte stříbrné prvky s textiliemi z bílého saténu, které spolu vytvářejí velmi elegantní kombinace.

Rak je vodní znamení a s tím souvisí i pozornost, která by měla být věnována koupelně. Postarejte se o dostatek svíček, vůní i olejíčků do koupele a v případě, že vám to finance a prostor dovolí pořiďte si zahradní bazén.

Mezi drobnými dekoracemi by rozhodně neměly chybět předměty, které připomínají rodinnou tradici, společné události, chvíle strávené v rodinném kruhu. – fotografie. Jemná sentimentalita, která z fotografií vyzařuje, by se ale neměla stát hlavním prvkem interiéru. Proto fotografie raději umístěte ke vchodu nebo na chodbu. Do jídelny nebo nad pohovku v obýváku určitě nepatří!

Foto by: decodir.com, pearlsandcowboyboots.com, pinterest,com, theluxhome.com, timcrocker.com



Diskuze

Články

 

Interiér plný stylu a umění

Design a moderní umění v dokonalé dvouhře

 

Podzimní látky pro podzimní hrátky

Barevné látky pro podzimní interiér

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)