Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Dekorování interiéru podle znamení Ryb

Barvy francouzského stylu
Dekorování podle znamení Vodnáře
Dekorování interiéru podle znamení Ryb
Přidat do stylu

Dekorování interiéru podle znamení Ryb

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že každá ryba se cítí nejlépe ve vodě. A nemělo by tomu být jinak ani v interiérech, ve kterém bydlí všichni narození v tomto znamení.

Voda a vodní motivy jsou pro Ryby více než vhodné. Přečtěte si několik tipů, které prospějí nejen Interiéru, ve kterém žije Ryba!

Základní barvou Ryb je barva moře a mořské pěny. V návaznosti na vodní téma jsou to i odstíny akvamarínu, tmavé mořské modři, ale i duhové odstíny a zelenomodré kombinace. Ryba by měla také věnovat velkou péči výběru osvětlení. Raději zvolte jemnější, nepronikavé světlo a tlumenné tóny stínítek.

Ryby by se měli obklopit rostlinami a dekoracemi, které vodu jakýmkoli způsobem připomínají.  Ať už se jedná o obvyklé akvárium, obraz  s vodopádem nebo skleněnou vázu s pískem a mušličkami nebo rákosím.

Na zeď v ložnici můžete použít můžete tapetu, která připomíná rybí šupiny.

Ryba miluje kreativitu.

Nábytek a bytové doplňky v domácnostech Ryb by měly mít kulaté křivky. Oblé tvary pomáhají udržet energii proudící v místnosti. Kruhový konferenční stolek, kulaté prostírání či ubrus, váza nebo mísy oblých tvarů, oválná zrcadla to je jen malo z toho, co by Ryby mohli ve svém domově využít.

Pro citlivé ryby je velmi důležité vytvořit si v domě místo, kde budou moci uniknout od okolního ruchu a nerušeně odpočívat.

Ty Ryby,  které vlastní nemovitost, by měly přemýšlet o vlastním rybníčku nebo jezírku.  Dokonalým odpočinkem bude pro Rybu  pořízení jaccuzi nebo parní lázně.



Diskuze

Články

 

Statek po skandinávsku

bydlení v moderním etno stylu

 

Malý byt? Hravě a elegantně!

Nádherný skandinávský byt s původní cihlou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)