Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jak v interiéru stylově schovat televizi

Romantický domek pro malé slečny
Francouzský venkov neboli Provence
Jak v interiéru stylově schovat televizi
Přidat do stylu

Od masivního rozšíření televizí do domácnosti nás dnes dělí již přes půl století, nové technologie ztenčili obrazovky na minimum a velikost úhlopříček se stále zvětšuje. Majitel domu má v podstatě dvě možnosti jak panel umístit: na stolek nebo na zeď. Moderní trendy v bydlení, ale už nesměřují k výrazně dominantnímu postavení televize v interiérech, spíše se snaží obrazovky elegantně skrýt.

V moderním interiéru se s velkou televizí počítá, proto je dobré už při návrhu a nákupu nábytku myslet na dostatečný prostor pro panel. Výrobci nábytku nabízejí ve svých řadách množství řešení jak televizi opticky skrýt nebo přímo schovat, například pomocí posuvných dvířek.

Nákladnější, ale efektní variantou je zabudování televize přímo do zdi, což ale přináší problém s pozdější výměnou nebo změnou velikosti. V luxusních interiérech se setkáváme s na míru vyrobenými vysouvacími mechanismy, kdy obrazovka vyjíždí z nábytku, stropu nebo ze zdí.

Praktické, originální a jednoduché je umístění do těsného obrazového rámu, který disponuje roletkou s libovolným motivem. Stačí pouze zmáčknout tlačítko na dálkovém ovladači a pod nenápadným uměleckým dílem, obrázkem nebo plakátem se objeví ničím nerušená plocha televizní obrazovky.

 

 

Foto by: www.hvtvmounts.com, www.television-art.com, www.hidemytv.co.uk



Diskuze

Články

 

Na návštěvě u Sylvie a Paula

Nádherný skandinávský domek s nevšední atmosférou

 

Bydlení podle Jonáše

Nádherné bydlení s kouzelnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)