Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Minimalistická vila pro velkou rodinu

Minimalistické dekorování v maximálním prostoru
Mezonetový byt se skluzavkou místo schodů
Minimalistická vila pro velkou rodinu
Přidat do stylu

Větší počet koupelen a ložnic určitě není na škodu

Pokud do budoucna plánujete velkou rodinu, můžete se nechat inspirovat touto luxusní 340 metrů čtverečních velkou vilou nedaleko švédského Stockholmu. Dokonalý exteriér nás přivádí do moderního interiéru, kde volnost v prostoru hraje prim.

Tří patrovému domu vévodí prostorný obývací pokoj s minimem doplňků, dominantou je masivní krb. Místnosti na sebe plynule navazují, celý dům je projektován v duchu open-space. Dokonalým prvkem pokojů jsou velká francouzská okna, kdy ta v obývacím pokoji vedou na luxusní dřevěnou terasu s nezapomenutelným výhledem na lesy a vodu.

To že tady najdeme několik ložnic a koupelen, určitě nikoho nepřekvapí, rovněž sauna je v domě tohoto typu samozřejmostí. Celým domem se nesou jednoduché linie a světlé odstíny, které jen místy narušují barevnější doplňky jako obrazy nebo koberce. Interiér je moderní a lehký, a díky vybraným materiálům velmi útulný.

Velká okna včetně toho  kulatého kuchyňského dodávají spoustu světla a pomáhají vytvářet příjemnou atmosféru. Luxusní zevnějšek skrývá luxusní vnitřek, kde nebudete mít s ubytováním rodiny a přátel sebemenší problémy.

 

Foto by: www.skeppsholmen.se



Diskuze

Články

 

Bývalý školní dům

Renovace školního domu v nádherné letní bydlení

 

Jak se bydlí na venkově

Nádherné venkovské bydlení

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)