Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Luxusní bydlení jako v hotelu

Mezonetový byt se skluzavkou místo schodů
Elegantní a funkční bydlení pro moderní rodinu
Luxusní bydlení jako v hotelu
Přidat do stylu

Neomezený prostor a luxus v moderním podání

Pokud se rádi obklopujete luxusem a neomezeným prostorem, je tento dům přesně pro vás. Už kratičký pohled zvenku dává tušit, že se nejedná o žádné 1+1, ale o menší rezidenci. Perfektně upravená zahrada a okolí domu obklopuje samotnou moderní stavbu, kde je sklo tím nejvýraznějším materiálem.

V domě nijak nepřekvapí luxusní nábytek a lesknoucí se podlahy. Hned po skle je nejvýraznějším materiálem dřevo, které skvěle kontrastuje s bílou barvou zdí. Kuchyně je spojená s obývacím pokojem, kde místnosti opticky odděluje praktický bar.

Skrz velká francouzská okna se nabízí vstup na luxusní terasu s jídelním stolem. O kousek dál a několik schodů výš se otvírá menší prostor s příjemným posezením a obrovským gaučem.

Nezbytností v takovém domě je prostorná ložnice a dostatečně velká šatna.

Tou poslední a pro mnohé nejdůležitější místností je koupelna, která v tomto případě skrývá ohromný relaxační potenciál. Obrovský sprchový kout s tropickou sprchou a sedátkem pro více osob nenechá nikoho chladným a rohová vana je jen třešničkou na pomyslném dortu. Ideální místo na letní dovolenou nebo na celý život.

 

Foto by: www.decormag.ru



Diskuze

Články

 

Naposledy v letním bytě

Letní byt plný neobyčejných retro kousků

 

Anglický venkov

Nechte se inspirovat anglickým venkovem.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)