Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Moderní bydlení ve třech patrech

Ultramoderní penthouse v černé a bílé
Minimalistické dekorování v maximálním prostoru
Moderní bydlení ve třech patrech
Přidat do stylu

Třípatrový loft v modením stylu

Cetuita Loft je dílem architektů z Rumunského Brašova. Nachází se v prvních třech patrech nové budovy a nabízí úžasný pohled na hory a historické centrum města. Architektům se podařilo vytvořit otevřený, volný prostor se spoustou velkých oken a světlíků, kterými prochází denní světlo.

V prvním patře se nachází kuchyň, jídelna a obývací pokoj, kancelář a přístup k hale. Schody jsou vyrobeny z tmavého dřeva a zábradlí ze skla s cílem udržet dynamiku celého prostoru. V druhé a třetí úrovni najdeme ložnici, koupelnu a šatnu.

Mezipatro tvoří otevřený prostor s tmavou dřevěnou podlahou, na kterou plynule navazují prosklené podlahové panely, třešničkou na dortu je luxusní fialové sofa. Díky této podlaze a minimalisticky řešenému skleněnému schodišti je celý dům prosvětlen od panoramatické střechy až po spodní patro. Interiér domu je zařízen účelně a útulně v tradičním moderním duchu.

Unikátním prvkem, který spojuje celý dolní prostor, je masivní strop s výrazným geometrickým profilováním. Dominantou třetího patra je obrovská koupelna se vskutku královským výhledem, a pokud by ani to nestačilo, majitelé mají možnost měnit podsvětlení celého prostoru dle své nálady.

 

Kam dál?

Stylové bydlení v bílé

Mezonetový byt se skluzavkou místo schodů

Luxusní bydlení jako v hotelu

Elegantní a funkční bydlení pro moderní rodinu

 

 

Foto by: http://www.ionpopusoi.ro



Diskuze

Články

 

Naposledy v letním bytě

Letní byt plný neobyčejných retro kousků

 

Jak vystavit sbírku?

Seskupovat nebo neseskupovat?

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)