Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Marie-José Jarry  
Na seznam kategorie

Moderně a funkčně ve 2+kk

Vstupte do skandinávského 3kk
Jak se žije v Bretagni
Moderně a funkčně ve 2+kk
Přidat do stylu

Malý byt o velikosti 55m2

Jakákoliv špatně navržená změna malého bytu se projeví především v pohodlí užívání bytu. Díky promyšlené koncepci a zkušenosti interiérového návrháře může být ale i malý byt elegantní a ultra-funkční. Podívejte se jak lze zařídit byt 2+kk o rozloze 55m2 tak, aby byl účelný, působil větším dojmem, ale zároveň dovolil majitelům stylově oddělit jednu funkční část od druhé.

Mladý architekt Laurent Olivier Gros postavil svůj projekt revitalizace tohoto malého interiéru na třech základních osách: lomu světla, úložném systému a barevnosti. Díky odkrytému trámovému stropu a instalaci dvou velkých střešních oken využil přirozeného světelného toku, pomocí na zakázku vyrobeného úložného systému vytvořil praktickou domácnost a využitím tlumených tónu docílil barevné harmonie, která nechává vyznít malé i velké detaily v interiéru.

Prostor je opticky zvětšen také velkým jednoduchým zrcadlem, které svou velikostí pokrývá téměř celou zadní stěnu.

Místo pro pračku se našlo vedle knihovny. Díky systémovému řešení by nikoho nenapadlo, že ve stěně, která dělí obývací část od ložnice, je schovaný předmět, který do obýváku nepatří.

Před prosklennou posunovací stěnou, která dělí obývák od ložnice, zbylo místo i pro malý pracovní kout.



Diskuze

Články

 

Nikdy neuděláte chybu, když...

Přečtěte si jednoduché rady, se kterými neuděláte chybu

 

Snový letní interiér

Nádherný skandinávský interiér

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)