Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Bydlení s výhledem na Londýn

Interiér v duchu principu Zen
Okouzlující interiér ve světlých odstínech
Bydlení s výhledem na Londýn
Přidat do stylu

Netradiční bydlení v britské metropoli

Střecha  staré londýnské budovy v lukrativní části Shoreditch nabízí nejen skvělý výhled na londýnské panorama, ale překvapivě i velmi komfortní bydlení.

Moderní dvoupodlažní dům má své základy na několika patrové původní budově. Toto netradiční řešení nabízí nezanedbatelnou výhodu, že jste výš něž ostatní. Samotná stavba je zdálky nepřehlédnutelná díky masivním sloupům obrostlých zelení a skleněným panelům místo zdí.

Byt zabírá celou plochu domu a ve svých dvou patrech skrývá neuvěřitelných šest ložnic, obývací a dětský pokoj, kuchyni a koupelnu a vzdušnou terasu. Interiér je moderní a minimalistický, vše má své místo a účel. Kombinace skla, bílé a v tomto případě hnědé v podobě sedaček, sofa a doplňků je osvědčenou kombinací, které se k takovému bytu dokonale hodí.

Zajímavostí je, že do bytu se vstupuje prostřednictvím tunýlku ze sousedního domu, pro návštěvy to musí být skvělý zážitek.  Jednotlivá patra mimo jiné spojuje točité schodiště v lodžii, které končí na slunečné terase se zelení a solárními kolektory, která je vrcholem tohoto jedinečného architektonického projektu. Ranní pohled s šálkem kávy na 30St Mary Axe musí být vskutku nezapomenutelný.

 

 

 

 

Foto by: www.tonkinliu.co.uk



Diskuze

Články

 

Armani – luxusní interiér

Prvotřídní krása a kvalita

 

Venkovský styl s vůní růží

Vytvořte si pravou atmosféru romantického anglického venkova

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)