Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jedinečný tip pro jarní interiér: kvetoucí skořápky

Interiér plný stylu a umění
Dekorování podle znamení Berana
Jedinečný tip pro jarní interiér: kvetoucí skořápky
Přidat do stylu

Lámete si hlavu, jak originálně vdechnout vašemu interiéru jarní svěžest a krásu? Zkuste kvetoucí skořápky! Této jednoduché a rychlé jarní výzdobě jistě neodoláte.  

Symbol jara a velikonoc jako originální váza

V pozadí geniálního řešení stojí často jednoduchý nápad. Stačí symbol jara a znovuzrození – vejce – použít jako jednoduchou, ale roztomilou vázičku na květiny. Můžete se spolehnout, že kvetoucí skořápky přesvědčí každou návštěvu o výjimečnosti vašeho interiéru. Vzpomenete si na to pokaždé, když budou velikonoční hosté nad stolem, jemuž bude vévodit tato výjimečná dekorace, chválit vaši kreativitu a šikovnost. Jak tedy takovou originální dekoraci získat?

Pár minut – a na vašem stole je dekorace, kterou vám bude každý závidět

Stačí odstranit část skořápky syrového vejce z jeho užšího konce. Vyprázdnit obsah vajíčka, skořápku opláchnout a nechat uschnout. Pak vložte kousek květinářské pěny do skořápky a naplňte ji vodou. Poté můžete začít se zapichováním čerstvých jarních květin do pěny. Výborným tipem může být třeba modřenec, kalokvět (agapanthus) nebo hyacint. Květiny můžete mezi sebou míchat, ovšem stylově budou vypadat skořápky s květy stejného druhu nebo ve stejné barvě. Hotovou skořápkovou dekoraci nakonec vložte do kalíšku na vejce. Přesvědčte se sami, že s kvetoucími skořápkami bude váš interiér skutečnou jarní ozdobou!



Diskuze

Články

 

Ložnice ve francouzském stylu

Francouzské ložnice inspirované venkovem

 

Anglický venkov

Nechte se inspirovat anglickým venkovem.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)