Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

S&I přináší žhavé trendy z Londýna

Dekorování podle znamení Berana
Rustikální i moderní styl může patřit k sobě
S&I přináší žhavé trendy z Londýna
Přidat do stylu

V Londýně se už začalo!

Londýnský Design Week v Chelsea Harbour je tradičně první jarní zastávkou pro stylisty, architekty, projektanty a designéry, kteří potřebují být v nastávající sezóně o krok napřed… Letos jsme byli pochytat novinky i my, a díky tomu vám ještě za tepla přinášíme nejžhavější londýnské kolekce. Z nepřeberného množství nejznámějších anglických a francouzských výrobců látek a tapet jsme vybrali několik showroomů, na které se nedalo zapomenout. Letos jsme měli možnost, kromě mnoha dalších akcí, nahlédnout pod ruku návrhářkám keramiky nebo charismatickému umělci, který dává extravagantní rukopis bytovým doplňkům. A nakonec nebude chybět ani tip na zařízení interiéru podle vyhlášených odborníků. Račte vstoupit – dveře do světa anglických inspirací se právě otevírají i vám!!!

Nově v Chelsea!

Není divu, že charisma Design Weeku přitahuje nejen návštěvníky, ale i nové vystavovatele. Letos se mezi nováčky objevil například italský výrobce nábytku Porada, tradiční výrobce tapet a látek Lewis & Wood nebo luxusní nábytek pod hlavičkou Chaplins.

Nábytek Porada je výsledkem správné kombinace technologických procesů a řemeslné tradice již od roku 1968. Měli jsme možnost vidět nadčasové a unikátní kousky, ze kterých se rodí unikátní domovy.

Lewis & Wood nabízí zajímavé sbírky originálních tkanin a tapet, které jsou z velké části vyráběny přímo v Británii. Úspěch této firmy spočívá především v odhodlání být odlišní - a nejinak tomu bylo i v Chelsea. Vsadili na bohatě vyšívané tkaniny od Melissy White, velkoformátové tapety od Flory Roberts a moderní koláže od Su Daybell.

 

 

Chaplins

Tento exkluzivní showroom nám nabídl náhlédnout do svých dvou nejluxusnějšícj značek - Reflex Angelo a De Sede. Chaplins však svým zákazníkům nabízí dalších tucet zajímavých světových značek.

 

Baumann

Showroom společnosti Baumann nepatří mezi nováčky, přesto jí nešlo minout. I když jsme se ve všech showroomech setkali jen s přátelskou, usměvavou a profesionální atmosférou, tady bylo něco navíc - opravdové jaro!

 

Lněné látky, textilie s proužkem nebo s květinami byly neodolatelné, zvláště ty v klasickém venkovském stylu.

 

Design Week nabídl svým návštěvníkům mnohá setkání s úspěšnými designéry, architekty, marketingovými specialisty, ba dokonce i úspěšnými kuchaři.

 

Sophie Conran

 

Emma Bridgewater

 

 

Rory Dobner

 



Diskuze

Články

 

Senzační proměna

Totální rekonstrukce tradičního pražského bytu

 

Podzimní atmosféra šedých tónů

Útulný byt plný přírodních tónů a vzorovaných akcentů

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)