Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Dekorování podle Blížence

Prostřeno na léto!
Moderní interiér s nádechem minulosti
Dekorování podle Blížence
Přidat do stylu

Dekorování ve znamení Blížence

Díky jedné z velmi pozitivních vlastností Blíženců - přizpůsobivosti, se lidé narozeni v tomto znamení budou cítit stejně dobře ve stanu jako v moderním designovém hotelu. Pokud si ale mohou vybrat, dávají přednost raději modernímu stylu.

Toto přátelské znamení, které má rádo kontakt s ostatními lidmi ( proto je také často zobrazováno v párech) by mělo dát přednost jednoduchému tvaru nábytku, doplněnému o zajímavé dekorace a umělecké předměty, které by měly být vybírány s velikou pečlivostí.

Jasný a přehledný, a také prostorný, veselý a světlý – takový by měl být interiér Blížence. Při výběru barev tedy nesmí chybět v interiéru žlutá a oranžová, doplněná o modrou a zelenou. Pozitivní barvy jsou nezbytností každého blíženeckého interiéru.

Jelikož toto znamení vede aktivní společenský život, mělo by se soustředit především na společné prostory jakými jsou jídelny a obývací pokoje. Večeře s přáteli si žádá veliký masivní jídelní stůl se spoustou židlemi a místy k sezení. V obývacím pokoji nesmí chybět kvalitní pohovka. Každý, kdo navštíví Blížence, si může být jistý, že jej toto znamení přivítá s otevřenou náručí a bude se u něj cítit jako doma. Obývací pokoj s mnoha odkládacími stolečky není nic pro Blížence - zbytečně by bránily proudu konverzace.

Nicméně, i toto znamení potřebuje trochu soukromí a odpočinku o samotě, proto by si Blíženec měl určitě pořídit velké a měkké křeslo a výborně zásobenou knihovnu.

Foto by: zgallery.com, etsy.com, acengenhariase.com



Diskuze

Články

 

Příběh dřeva

Dřevu ještě neodzvonilo, inspirujte se!

 

Článek od naší čtenářky

Dánský interiér plný skandinávského designu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)