Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Můj puntíkatý pokojíček

Jak využít zbytky tapet?
Černá a bílá tapeta
Můj puntíkatý pokojíček
Přidat do stylu

Já a můj puntíkatý pokojíček

Víte, že slavný puntík se do světa rozběhl z Anglie ke konci devatenáctého století? Tento velice oblíbený a atraktivní vzor je obyčejně k vidění na dětském oblečení, hračkách nebo nábytku. Zkuste si s ním ale pohrát trošku víc a zařídťe si puntíkatý pokojíček!  

Puntík můžete kombinovat prakticky se vším. Pokud chcete být výstřednější a zařídit si pokojíček v extravagantním stylu, kombinujte ho s písmeny a barokními vzory. Použijte však modernější zařizovací předměty, abyste šli s dobou!

Použijte puntíkatou látku jako podklad pro dívčí nástěnku. Zachovejte párové pravidlo a použijte tento vzor v třeba i v jiné barvě i na jiném místě - co třeba potah na taburet?

K jednoduchým pokojíčkům ve venkovském stylu puntík nebo květiny neodmyslitelně patří. Extravagantní puntíkatá tapeta nebude na venkov to pravé, ale puntíkaté povlečení, dekorativní polštářek s nápisem nebo puntíkatá slepička budou ve vašem dětském pokoji perfektní - prodává Kouzlo doplňku.

Puntík dokáže být i romantický. Pokud máte rádi antik styl a růžovou barvu, zkuste v pokojíčku použít jemný zelenkavý puntík - ale opatrně! Puntík by se v tomto případě neměl stát dominantou!

Jak použijete puntík ve vašem interiéru je jenom na vás!

 

Foto: pbteen.com, whowearswhat.cn, aliexpress.com, centroarchitecture.com, decorpad.com, deniseboomkens.nl, homedecorarcade.com, modize.com, thesecondbedroom.com, tumbrl.com, wholesaleclothing4u.com, kouzlodoplnku.cz

 

Kam dál?

Bydlení s výhledem na Londýn

Víkendový dům v retro barvách



Diskuze

Články

 

Dekorování podle Blížence

Dekorujte hravě, vesele a moderně! Inspirujte se oblíbenou žlutou, modrou a zelenou barvou.

 

Pár rad na léto!

Inspirace, jak jednoduše prostřít jídelní stůl v bílé barvě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)