Šéfkuchař Michal Šorf nově zařadil na naše menu luxusní předkrm ve velkém francouzském stylu - pečená kachní foie gras s marinovanou hruškou, lísko-oříškovým crumblem, demi-glace s portským vínem a vanilkou.
Oblíbený hovězí tatarák spojil s lanýžovou majonézou a marinovanými liškami a vznikl vymazlený krasavec plný lahodných chutí.
Pro inspiraci si sáhl i do středomoří, a tak se u nás můžete nechat houpat na vlnách chutí pražmy královské se zeleným chřestem, cherry rajčátky a fregolou sardou.
Od našich baristů Honzy a Montyho máme připravenou nekonečnou skleničku prosecca a nekonečné množství libovolných koktejlů po dobu 2 hodin - obzvlášť vhodné pro víkendové brunche, ale i letní odpoledne a večery!
To, že má náš mistr cukrář Radek Čejka všechno dokonalé, je vidět každý den nejen ve vitríně, ale i v krabicích, ve kterých si odnášíte dorty na objednávku. Práce má hodně, a přesto stále vylepšuje a vylepšuje. Zkuste upgradovaný cheesecake s bílou čokoládou a letním ovocem nebo brownies cheesecake s křupinkami a fíky.
Těšíme se na vás!
Restaurace Styl&Interier
Poradíme vám, jak stylově vyskládat dříví v interiéru
Velmi jednoduchý design a fantastické okolí