Pro všechny, kdo si oblíbili naše "chytré menu" máme dobrou zprávu! Od úterý 1.6. si opět můžete pochutnat na komletním menu, zakončeném sladkou tečkou z naší cukrárny, skleničkou vína nebo poctivou limonádou z pasírovaného ovoce za zvýhodněnou cenu.
Navíc jsme naši nabídku poledních i večerních jídel výrazně rozšířili. Pro velký zájem o ryby a mořské plody jsme například přidali a vyladili restované krevety se sušenými rajčaty kapary a Pernodem.
Z oblíbené italské kuchyně jsme vybrali tradiční venkovský recept " tagliatelle al ragù di coniglio e gremolata" - tagliatelle s králičím ragú a gremolatou. Nemohli jsme si nechat ujít výzvu přípravy domácích těstovin, a tak naši kuchaři pečlivě válí a krájí a zase válí a krájí, protože všichni vědí, že domácí těstoviny ze semoliny jsou ty nejlepší!
Kromě oblíbených krémových a vývarových horkých polévek u nás po celé léto najdete i osvěžující španělské gazpacho. Zatím nám počasí moc nepřeje, ale uvidíte - jeho čas určitě přijde!
Bez čerstvého, křupavého salátu se v létě žít nedá.Letošní sezónní salát voní po jahodách, pomerančích a citrónové ricottě. Ani ten, kdo dává přednost masu nepřijde zkrátka. V nabídce máme i salát se zauzeným kachním prsíčkem, česnekovými krutóny a slunečnicovými semínky.
Jsme rádi, že jste si rychle oblíbili naše selečí líčka na marsale s pastiňákovým pyré a šťavnatý flank steak s bramborovou terinou, restovaným špenátem, pečenou cibulí a lanýžovým Demi-Glace. Jakmile to počasí dovolí "vyjedeme" s kuchyní do zahrady a rozpálíme gril!
Po dlouhém období kávy do kelímku se nám vrátila civilizovaná doba kávy do hrníčků. Nemůžeme se jí "nabažit" a spolu se sladkým dortem vám náš barista nabízí skvělý zážitek v našem výjimečném podniku.
Těšíme se na Vás!
zahrada oběd steak mignog polévka léto víno
Odhalte tajemství romantických interiérů!